Η ομορφιά του αθλητισμού!

0

Ο 14χρονος Μίλτος Σωτηρίου μπήκε στο γήπεδο, παρότι ένα ατύχημα που είχε φέτος τον έχει υποχρεώσει να περπατά με πατερίτσες και απέδειξε το μεγαλείο της θέλησης.

zouroudis

Πριν από μερικούς μήνες ο 14χρόνος αρχηγός της παιδικής ομάδας των Ιπποτών στη Ρόδο, Μίλτος Σωτηρίου είχε τροχαίο ατύχημα μαζί με τον πατέρα του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά σε τρία σημεία του ποδιού. Έκτοτε ο νεαρός αθλητής έχει περάσει αρκετές φορές την πόρτα του χειρουργείου και μπορεί να περπατά με πατερίτσες.

Στο παιχνίδι Ιππότες – Α.Ε.Ρ.Α ο Μίλτος Σωτηρίου πάτησε και πάλι  τον αγωνιστικό χώρο, κρατώντας μάλιστα τις πατερίτσες του, όταν ο προπονητής του, Πέτρος Ζουρούδης, τον πέρασε ως αλλαγή στο ματς. Ο 14χρονος Μίλτος απέδειξε το μεγαλείο της θέλησης του και αποθεώθηκε από τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο.

Ο Πέτρος Ζουρούδης με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook ανέφερε: “Αυτό είναι το δικό μου ποδόσφαιρο! Να βάζεις στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς τον αρχηγό της ομάδας ,έτσι, όπως το άφησε το παιδί ένα ατύχημα και δεν του επέτρεψε να παίξει καθόλου φέτος! Το ευχαριστώ του, η μεγαλύτερη μου χαρά”.

Πηγή:ΧΧSports.gr


Comments are closed.