ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι μία μη βιώσιμη εταιρεία

Επειδή έχουν γράφει πολλά και διάφορα για το χρέος του ΠΑΟΚ και την πρόθεση του Σαββίδη να το καθαρίσει, ας βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά.

Published

on

Επειδή έχουν γράφει πολλά και διάφορα για το χρέος του ΠΑΟΚ και την πρόθεση του Σαββίδη να το καθαρίσει, ας βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά.

ivansavvidisΤο πρωτογενές ορατό χρέος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς το δημόσιο είναι 11,5 εκατομμύρια ευρώ. Με τις προσαυξήσεις το χρέος έχει φτάσει τα 26 εκατομμύρια! Αυτό που έχει προτείνει ο Σαββίδης, δηλαδή να πληρώσει το πρωτογενές χρέος και τέλος, δεν μπορεί να γίνει ούτε σε μία νέα κινηματογραφική υπερπαραγωγή του Ιβάν του τρομερού!

Άνθρωποι που γνωρίζουν πολύ καλά αυτά τα θέματα, μας λένε ότι στην καλύτερη περίπτωση το δημόσιο να δεχτεί να μειώσει λίγο τα πρόστιμα και τους τόκους. Σε καμία περίπτωση όμως το ποσό δεν πρόκειται να πέσει κάτω από τα 20 εκατομμύρια, άντε να το κάνουν 19 για να ακούγεται πιο επικοινωνιακό!

Όλα αυτά χωρίς να κάνουμε καθόλου κουβέντα για τα χρέη προς τρίτους. Ποδοσφαιριστές, προπονητές, προμηθευτές κτλ. Με λίγα λόγια η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι μία μη βιώσιμη ποδοσφαιρική εταιρεία και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα αντιμετωπίσει την περίπτωση αυτή, η ελληνική βιομηχανία του ποδοσφαίρου.

Το θέμα αναδείχτηκε στην εκπομπή «Τα Κουρέλια Τραγουδάνε Ακόμα» με τον Δημήτρη Καβαλαγιό και τον Παναγιώτη Αλιατά, κάθε Τετάρτη 9 με 11μμ. στο AEK-LIVE Radio.

Κουρέλια Report Team

kourelialive@gmail.com

Continue Reading
Advertisement