Η Πρωταθλήτρια… και ένας μαϊντανός

0

 

Στην περίπτωση του τμήματος Πινγκ Πονγκ η  κολώνια κρατάει από παλιά. Οι κατά καιρούς διοικήσεις έδειχναν πάντα μια αδιαφορία προς το τμήμα, το οποίο λειτουργούσε αρμονικά, κόντρα στα δεδομένα, χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ανθρώπων του.

Το τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης που έγραψε ιστορία κατακτώντας φέτος το πρωτάθλημα, λειτουργεί από την πρώτη ημέρα επανασύστασης του με τις δικές του δυνάμεις… Είναι ένα από τα λεγόμενα μικρά τμήματα της Ερασιτεχνικής τα οποία λειτουργούν αυτόνομα οικονομικά. Τι σημαίνει αυτό; Οτι η διοίκηση δεν έχει καμία εμπλοκή στο δούναι… των τμημάτων αυτών, αλλά αντιθέτως διεκδικεί το λαβείν… από τα έσοδα που ενδεχομένως να προκύπτουν από τη λειτουργία των Ακαδημιών. Όλα αυτά σε γενικό πλαίσιο.

Φέτος έγινε η υπέρβαση στο Πινγκ Πονγκ. Η ομάδα κινήθηκε δυναμικά (μόνη της) στις μεταγραφές και γύρισε τον κόσμο ανάποδα κατακτώντας τον πολυπόθητο τίτλο. Έτσι βρήκε ευκαιρία να δώσει το παρών… γνωστός μαϊντανός που στήνεται πάντα στις φωτογραφίες των επιτυχιών.

Και για του λόγου το αληθές προσκαλούμε (βγάλτε και στο σ… αν χρειαστεί) να μας αναδείξουν με χαρτιά και αποδείξεις την συμμετοχή της “διοίκησης” και των προβεβλημένων προσώπων στην προσπάθεια κατάκτησης του τίτλου και θα δημοσιεύσουμε αυτούσια όλα αυτά τα “αποδεικτικά” στοιχεία…

Μήπως είναι άδικο για την ίδια την ιστορία να πλασαριζόμαστε μπροστά από τον φωτογραφικό φακό και μετά (όπως και πριν…) να τραβάμε το κουμπί της εξαφάνισης;

Μπράβο ήρωες… Ζήτω η ΑΕΚ. Κάτω οι μαϊντανοί…


Comments are closed.