ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΔΙΑΦΟΡΑ

Η τελευταία ψυχάρα

Published

on

_normalk001Ένας ένας λοιπόν οι παίχτες που έριξαν αγωνιστικά την ΑΕΚ στην Β’ εθνική αρχίζουν να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια, εκτός ορισμένων εξαιρέσεων που είτε είναι αρρωστάκια, είτε έξυπνοι καταλαβαίνοντας πως η ομάδα αλλάζει σελίδα κι από το μαύρο ξανά περνά στο δοξασμένο κιτρινόμαυρο.

Γράφει ο Χρήστος Γαντζούδης

Κανονικά κανείς δεν θα έπρεπε να ασχολείται με αυτούς τους παίχτες που οι περισσότεροι από αυτούς το μόνο που έχουν να περηφανεύονται για την μέχρι τώρα καριέρα τους είναι ο υποβιβασμός της ΑΕΚ! Ο μόνος λόγος που αναφέρομαι όμως είναι για να καταλάβουμε όλοι οι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ πως δεν πρέπει να θεοποιούμαι τον κάθε τυχάρπαστο που φορά την φανέλα της ομάδας.Δεν μάθαμε από τα λάθη του παρελθόντος και συνεχίζουμε να αποθεώνουμε παιχτάκια που υπό κανονικές συνθήκες δεν θα έπαιζαν ούτε στη τέταρτη ομάδα της ΑΕΚ αν υπήρχε!

Δεν τίθεται καν θέμα ότι συμφωνώ απόλυτα με τον διωγμό από την ΑΕΚ του κάθε αχάριστου,είναι σίγουρο ότι στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου η ΑΕΚ θα έχει στην Γ’ εθνική 3 κλάσεις καλύτερη ομάδα από ότι είχε στην φετινή Α! Όπως επίσης σίγουρο είναι ότι στην φετινή ομάδα οι περισσότεροι που θα έρθουν θα είναι για την προοπτική Μελλισσανίδη, κακά τα ψέματα.

Γι’αυτό λοιπόν ας μην αρχίσουμε να θεοποιούμε όσους θα αρχίσουν να κάνουν βαρύγδουπες δηλώσεις για την φανέλα και την ιστορία της ομάδας,ας αφήσουν όλοι τα μεγάλα λόγια κι ας αποδείξουν μέσα στο γήπεδο το λόγο που ήρθαν στην ΑΕΚ φέρνοντας ξανά την ομάδα εκεί που ανήκει…στην κορυφή!  Ας βάλουμε καλά μέσα στο μυαλό μας πως ΜΠΑΡΛΟΣ, ΜΑΥΡΟΣ, ΝΕΣΤΟΡΙΔΗΣ, ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΤΣΑΒΟΣ και τόσοι άλλοι δεν υπάρχουν πια, η τελευταία ψυχάρα λέγεται ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΥΛΗΣ.

Υ.Γ.1.Το νέο ΑΕΚ LIVE επέστρεψε, τρέμετε όλοι την αντικειμενική αντί δημοσιογραφία!
Υ.Γ.2.Νικόλα γερά η χούντα δεν θα περάσει!

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement