ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Ο Μαμουζέλος και οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ… για το γήπεδο

Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ για το γήπεδο…

Published

on

Θέση για το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ πήρε και ο υποψήφιος με το συνδυασμό της Ρένας Δούρου, Γιάννης Μαμουζέλος.

gipedo-aek

Τόνισε πως είναι κοινή βούληση να χτιστεί η “Αγιά Σοφιά” αλλά πρώτα πρέπει να πληρεί όλες τις κατάλληλες προδιαγραφές ώστε να μην παραβιαστούν οι περιβαλλοντολογικοί χώροι.

Συγκεκριμένα τόνισε στο Novasport FM:

«Είμαι φίλος της ΑΕΚ από το 1956. Μπορώ να το πω τώρα που είμαι εκτός χώρου της ενεργούς δημοσιογραφίας. Θέλω πρώτος από όλους να γίνει γήπεδο, αλλά δεν πρέπει να παραβιαστούν οι περιβαλλοντικοί και πολεοδομικοί όροι και η χρηματοδότηση από δημόσιους πόρους θα πρέπει να συνάδει με την ανάπτυξη και τη δημιουργία χώρων για άθληση. Δεν πρέπει να δημιουργήσουμε καταστροφές και ένα κόστος που θα μεταφερθεί στους πολίτες. Εμείς θα βοηθήσουμε να γίνει το έργο, αλλά σεβόμαστε τους πολίτες, το περιβάλλον και την πολεοδομία, χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις»

Μεγαλωμένος σε χρόνια που το να είσαι ΑΕΚ δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο. Άλλωστε γεννημένος το 1990 το πρώτο πρωτάθλημα που είδα από την ποδοσφαιρική ΑΕΚ ήταν το 2018. Χρόνια συνήθως αποτυχημένα, μίζερα αλλά με πολύ συναίσθημα και πάθος. Ένα πάθος που ολοένα και μεγαλώνει όπως το μεγαλείο της... Δεν είμαστε ΑΕΚ για τα εύκολα. Κάθε μέρα δίπλα της είναι και ένας άνισος αγώνας μεταξύ λύπης και χαράς. Και πολλή πολλή αγάπη.

Continue Reading
Advertisement