ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θα γίνει το “μπαμ” στο κέντρο της άμυνας;

Σωτήρης Κυργιάκος και Χουάν Κάλα ξανά στο προσκήνιο για πιθανή μεταγραφή τους στην ΑΕΚ

Published

on

aekfcΣωτήρης Κυργιάκος και Χουάν Κάλα ξανά στο προσκήνιο για πιθανή μεταγραφή τους στην ΑΕΚ

Η Ένωση αναζητάει έναν έμπειρο κεντρικό αμυντικό που θα “δέσει” με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και θα δημιουργήσει την ιδανική άμυνα για τη Football League 2. Στην ΑΕΚ εξετάζουν προσεκτικά όλες τις περιπτώσεις και δύο από αυτές είναι των Κυργιάκου και Κάλα.

Το όνομα του πρώην παίκτη της Βόλφσμπουργκ “παίζει” πολύ για μεταγραφή του στην Ένωση. Ο 34χρονος ( η ΑΕΚ έχει κενή θέση άνω των 33) αμυντικός  φέρεται να μην είναι αρχικά αρνητικός στο να επιστρέψει ακόμη και τώρα στα Σπάτα. Η περίπτωση του δεν θα είναι τόσο εύκολη, ωστόσο στην ΑΕΚ δεν θα έλεγαν όχι στην επιστροφή του στην ομάδα.

Από ‘κει και πέρα, ο Χουάν Κάλα επανέρχεται στο προσκήνιο για την ΑΕΚ. Ο Ισπανός αμυντικός είναι “ψημένος” για την επιστροφή του στην ομάδα, με την Ένωση να μην είναι αρνητική. Υπάρχουν ωστόσο προβλήματα που πρέπει να ξεπεραστούν. Ένα από αυτά είναι το γεγονός πως δεσμεύεται με συμβόλαιο από τη Σεβίλλη κάτι που δυσκολεύει αρκετά την άμεση επιστροφή του στα Σπάτα, όμως η συμφωνία θα μπορούσε να επιτευχθεί μετά τον Γενάρη.

Σε κάθε περίπτωση τα δύο παραπάνω ονόματα “παίζουν” πολύ για να έρθουν στην ΑΕΚ. Απομένει λοιπόν να δούμε εάν θα γίνει και νέο φετινό μεταγραφικό “μπαμ”, αυτή τη φορά για το κέντρο της άμυνας…

Continue Reading
Advertisement