Θα κατέβει η ΑΕΚ στο πρωτάθλημα; Τι λέει ο Αλεξίου;

0

Ο Αλέξης Αλεξίου βρέθηκε σήμερα στον Sport Fm στην εκπομπή SPORTS CLUB και απάντησε σε όλα τα θέματα που απασχολούν την ερασιτεχνική ΑΕΚ. Τι δήλωσε όμως ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής για το τμήμα βόλεϊ που βρίσκεται μία ανάσα από το να μην κατέβει στο πρωτάθλημα; Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν διέψευσε το συγκεκριμένο μαύρο σενάριο, ίσα ίσα που άφησε και το παράθυρο ανοιχτό!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Εάν η προκήρυξη καταπατά δικαιώματα της ΑΕΚ θα προχωρήσουμε σε πρόταση μομφής για αλλαγή της διοικήσεως της Εσαπ Η ΑΕΚ δεν πρόκειται δεν να χάσει τα δικαιώματα της,δεν γίνεται όλοι να εισπράτουν 20 και 25.000€ Και τα τηλεοπτικά δικαιώματα να τα διαχειρίζονται άλλοι! Δεν γίνεται να διαχειρίζονται άλλοι τα δικαιώματα των ομάδων! Έχουμε πληρώσει το ίδιο και περισσότερο αποσο έχουν πληρώσει όλες οι ομάδες μαζί! Ναι χρωστάμε το χουμε πει! Η εσαπ πρέπει να καταλάβει ότι είναι ενώση σωματείων και οφείλει να στηρίζει τα σωματεία! Δεν γίνεται να ασχολείται μόνο με τα χρωστούμενα της ΑΕΚ Δεν δεχόμαστε εκβιασμους! 200.000€ οφειλές στο βολλευ τον ανδρών! Στον γυναικών δεν χρωστάμε τίποτα γιαυτο κάνουμε και μεταγραφές!

Πέρσυ πήγαμε και πιάσαμε όλους τους φορείς να μπείτε σε μια ρύθμιση αν το σπάσει κάποιος αυτό δεν πληρώνω κανέναν! Εκβιασμός και μόνο εκβιασμός λόγω καθυστέρησης πληρωμών! Ασχολείστε μόνο με την ΑΕΚ και δεν βλέπετε τα χρέη και το τι κάνουν οι άλλες οι ομάδες! Δεν μπορεί η εσαπ να ζητά αμοιβή από τα σωματια για την παρέμβαση της. Θέλουμε να αναδείξουμε το βολλευ! Η ΑΕΚ θα βάλει τα λεφτά εκεί που θέλει και εκεί που πρέπει ώστε να ανθίσει το άθλημα. Όταν συμμετέχουμε σε μια διαδικασία με ατέλειες είναι λογικό να κάνουμε λάθη, δουλεύουμε για την ΑΕΚ νύχτα μέρα διακρίνουμε τα λάθοι και τα διορθώνουμε. Αν μας ακούσουν το βολλευ θα γίνει 2-3 αθλήμα για την ΑΕΚ.Δεν πήρε ποτε άδεια επίσης για τους Αγίους Αναργύρους είχαμε προπληρώσει αλλά δεν το πήραμε και ταλαιπωρηθήκαμε.


Comments are closed.