ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΔΙΑΦΟΡΑ

Θύμησες από τα Τέμπη

Published

on

Παρά το ότι πέρασαν τόσες δεκαετίες όλοi οι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ γνωρίζουν τα επεισόδια στα Τέμπη.

hooligansΠαίζαμε με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη, ξεκινήσαμε χαράματα δυο πούλμαν της original και δύο της Φυλής 247 (γνωστής και σαν θύρα 21) που είχε τότε πρόεδρο τον σημερινό αντιπρόεδρο του παναθηναϊκού Κωστα Παπαχαριζάνου.Όλα κυλούσαν ήσυχα, τα πούλμαν ήταν στολισμένα με σημαίες πανό και κασκόλ στα παράθυρα. Τα πούλμαν της φυλής δεν είχαν διακριτικά της ομάδας και κρατούσαν αποστάσεις από μας, απ το φόβο τους.

gerakinaΚάποια στιγμή που σχεδόν όλοι ήμασταν “ζαλισμένοι” όσο παίρνει, ένα οδόφραγμα από περιπολικά οδήγησε τα 2 πούλμαν σε ένα ξέφωτο με ένα τεράστιο πλήθος παοκσήδων οι οποίοι άρχισαν με πέτρες καδρόνια και κάθε λογής αντικείμενα να σπάζουν όλα τα τζάμια των πούλμαν.

Απαντήσαμε με όποιον τρόπο μπορούσαμε, επιστρέφοντας τις πέτρες που λόγο του ότι ήταν μιλιούνια όλες έβρισκαν στόχο. Ο Τσέλσυ βγήκε ολόκληρος σχεδόν από ένα σπασμένο παράθυρο με μια αναμένη μολότωφ στο χέρι και τη πέταξε στο πλήθος που υποχώρησε έντρομο, ρίξαμε και 2-3 καπνογόνα.

OriginalΟι οδηγοί με την ευκαιρία της υποχώρησης του πλήθους προχώρησαν γύρω στα 500 μέτρα. Βγήκαν σχεδόν όλοι έξω και μπροστά εμείς δίνοντας μάχη για να ανοίγουμε δρόμο και πίσω τα πούλμαν αφου προχωρήσαμε 2-3 χιλιόμετρα μπροστά μας σταμάτησαν 3 νεοφερμένα πούλμαν με παόκια. Τους πήραμε στο κυνήγι, μαχαιρώθηκε ένας από αυτούς (για ευνόητους λόγους δε θυμάμαι απο ποιόν) και κάποιοι ξυλοκοπήθηκαν ενώ οι υπόλοιποι έτρεξαν στο βουνό να κρυφτούν.Δε ξέρω αν κάποιος έχει πάει περισσότερες εκδρομές απο μένα (για 6 χρόνια δεν έχασα ούτε έναν αγώνα πρωτάθλημα και κύπελο. Αυτή η εκδρομή ήταν ότι πιο επικίνδυνο έχω ζήσει.

Δυστυχώς κάποιος δανείστηκε τις φωτογραφίες απο τα Τέμπη και δεν τις επέστρεψε κι έτσι θα βάλω φώτο από άλλη εκδρομή.

Πηγή: poromporomaek.blogspot.gr

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement