Ιβάνοβα: «Πάντα ζήλευα τον κόσμο της ΑΕΚ»

0

ivanovaizabelaΑποτελεί μια από τις νεαρές αλλά πολλά υποσχόμενες αθλήτριες που ενέταξε στο δυναμικό της η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ. Η Ιζαμπέλα Ιβάνοβα είμαι μια από τις πλέον εξελίξιμες αθλήτριες και επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα της στην «Ένωση», αποτελώντας ένα πολύτιμο όπλο στα χέρια του Αποστόλη Οικονόμου. Η νεαρή ακραία μίλησε στην «ΩΡΑ των Σπορ» για την μεταγραφή της, δηλώνοντας πανευτυχής που πλέον θα αγωνίζεται με την φανέλα της ΑΕΚ. Αναφερόμενη αρχικά στην μεταγραφή της στην «Ένωση», σχολίασε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ανήκω πλέον στην οικογένεια της ΑΕΚ. Σημαίνει πολλά για μένα αυτή η μεταγραφή. Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα που θα με βοηθήσει να εξελιχθώ σαν αθλήτρια. Αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για μένα».

Στη συνέχεια η αθλήτρια του «Δικεφάλου» αναφέρθηκε και στην παρουσία του κόσμου σχολιάζοντας: «Πάντα ζήλευα τον κόσμο της ΑΕΚ. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που πλέον θα φωνάζουν για την ομάδα μου. Ανυπομονώ να ζήσω την ατμόσφαιρα από κοντά. Μακάρι να πετύχουμε τους στόχους μας και να τους δώσουμε χαρά. Θέλουμε να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και τους περιμένουμε στο πλευρό μας και αυτή την σεζόν».

«Θα εξελιχθώ σαν αθλήτρια»

Η Ιβάνοβα αποτέλεσε φέτος μεταγραφικός στόχος αρκετών ομάδων ωστόσο η ίδια επέλεξε να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα. «Είχα και πέρυσι πρόταση από την ΑΕΚ αλλά για διάφορους λόγους δεν προχώρησε. Φέτος ο τρόπος που με πλησίασαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ με έπεισε για να πω το ναι. Η ΑΕΚ έχει αποκτήσει έμπειρες αθλήτριες που θα με βοηθήσουν σημαντικά και στις προπονήσεις και στους αγώνες για να εξελιχθώ. Με τον προπονητή έχω συνεργαστεί στην Εθνική ομάδα και έχουμε πολύ καλή σχέση. Ελπίζω να έχουμε μια καλή σεζόν και να κατακτήσουμε τους τίτλους». Στο μεταξύ μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να τελειώσει η μεταγραφή της Καρπουζά, η οποία έχει σχεδόν συμφωνήσει με την ΑΕΚ.


Comments are closed.