Κάρφωσε τρεις φορές… τον Εθνικό η ΑΕΚ!

0

Η ΑΕΚ της Πιερίας, η Α.Ε. Καρίτσας αντιμετώπισε εκτός έδρας τoν Εθνικό Νέας Τραπεζούντας, στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής της Α΄ Ε.Π.Σ. Πιερίας.

Η ομάδα του Αλέξανδρου Κούρτογλου μπήκε δυνατά από το ξεκίνημα του παιχνιδιού και κατάφερε να σκοράρει 3 γκολ στο 1ο ημίωρο του αγώνα. Ο Μπενίσκος άνοιξε το σκορ στο 15ο λεπτό, με ωραίο πλασέ, ενώ ο αρχηγός της ομάδας Κυρτέγος πέτυχε το 0-2 στο 20ο λεπτό, μετά από υπέροχη ομαδική προσπάθεια και εξαιρετικό τελείωμα. Στο 30ο λεπτό, ο Δημητρίου πέτυχε το 3-0, με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κυρτέγου.
Στο 2ο ημίχρονο, το σκηνικό του αγώνα δεν άλλαξε. Η ομάδα μας είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, ωστόσο το 3-0 έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.
Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους: Παπατολίκα, Δημητρίου, Λαγδάρη, Τροίρη, Κωτσιόπουλο, Δημητρουλόπουλο, Μακράκη, Οικονόμου, Καραγκούνη, Κυρτέγο και Μπενίσκο.
Αγωνίστηκαν, ακόμη, οι: Μητράκας, Κούμπουλα, Δαλαμήτρας και Γκανάβας.
Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας εύχεται στην ομάδα του Εθνικού Ν. Τραπεζούντας καλή πορεία στη συνέχεια του Πρωταθλήματος και να πετύχει τους στόχους της.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας Α.Ε. Καρίτσας


Comments are closed.