ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Κίτρινα πεντάλ… εν δράσει

Published

on

Σε δύο ακόμα αγώνες θα λάβει μέρος το ποδηλατικό τμήμα αυτό το Σαββατοκύριακο (20-21/10).

Συγκεκριμένα, τα “κίτρινα” πετάλια θα αγωνιστούν το Σάββατο στον “9ο Άθλο Μαινάλου” ορεινής ποδηλασίας στην Βυτίνα Γορτυνίας Αρκαδίας (37 χλμ., 1430 υψόμετρο). Οι αθλητές που θα συμμετάσχουν είναι οι: Βασίλης Σουχλέρης, Αλέξανδρος Αλετράς, Ρωμύλος Καραβέζης, και Γιώργος Βαρυτιμίδης.΄Την Κυριακή οι “κιτρινόμαυροι” θα συμμετάσχουν στην “57η Ανάβαση Πάρνηθας“, με διοργανωτή τον ΠΑΣ Ερμή Μαρκόπουλου στη μνήμη του προέδρου της ομάδας, Κώστα Μητσάκη. Η αποστολή της ΑΕΚ θα αποτελείται από 15 άτομα που θα αγωνιστούν σε 4 διαφορετικές κατηγορίες.

Στους Παίδες: Αναστάσης Λεμονιάς, Γεώργιος Ανδρεάδης.
Στις Γυναίκες: Αντριάνα Στεργίου, Χαρούλα Μοσχόβη.
Στους Εφήβους: Χρήστος Σκυλοδήμος.
Στους Μάστερς: Τάσο Καβαλιεράτο, Παναγιώτη Καλτάκη, Διονύση Πλατσάκη, Γιάννη Νανούρη, Γιάννη Χαλκιά, Βαγγέλη Σακελλή, Αριστείδη Καραγεωργίου, Λάμπρο Ζενέτο, Κώστα Κατσιλιέρη, Ανδρέα Γεωργόπουλο.

Συνοδοί της αποστολής θα είναι ο προπονητής Παναγιώτης Σκυλοδήμος και ο έφορος Χρήστος Μαυροθαλασσίτης.
Η ώρα εκκίνησης έχει οριστεί για τις 10:00 από την διασταύρωση Λεωφ. Καραμανλή και Δεκελείας και ο τερματισμός 100 μέτρα πριν το πάρκο ψυχών.

Μοιραστείτε το:

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement