ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

EDITORIALS

Φίμωτρο ή κυνηγητό…

Published

on

Πεντακάθαρο μήνυμα από τη διοίκηση της Ερασιτεχνικής προς όποιον τολμάει να ομιλεί… Αν δεν το βουλώσετε θα σας κυνηγήσουμε νομικά… Το AEK LIVE και ο Νίκος Αγγελίδης έχουν ήδη υποστεί τις νομικές απειλές… που προαναγγέλλει η Ερασιτεχνική μέσω της σημερινής της ανακοίνωσης – προειδοποίησης…

Εδώ και μια τετραετία, κάτι πρωτοφανές για την ιστορία της ΑΕΚ, συρόμαστε στα Δικαστήρια με μηνύσεις και αγωγές που επιδιώκουν μεταξύ άλλων να πληρώνουμε κάθε φορά που γράφουμε τη λέξη ΑΕΚ, χωρίς άδεια!

Επίσης στην εξώδικη αναφορά που είχε γίνει σε βάρος του Νίκου Αγγελίδη το καλοκαίρι του 2020, μεταξύ άλλων είχε ζητηθεί από τη διοίκηση της ΕΡΤ να προχωρήσει σε διοικητικές κυρώσεις σε βάρος του εργαζομένου της, πράγμα που φυσικά κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος αφού έμοιαζε περισσότερο με ανέκδοτο, παρά με σοβαρό επιχείρημα.

Η σημερινή ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, περιστρέφεται γύρω από το ποδηλατικό τμήμα κυρίως, όπου αναφέρονται μια προς μια οι επιτυχίες του σωματείου. Και ενώ σύμφωνα με το κείμενο, κάποιος το πιο πιθανό είναι να νομίζει ότι η ομάδα βρίσκεται πλέον ανάμεσα στις κορυφαίες της Ευρώπης, στο τέλος καταλήγει ότι έχουμε καταφέρει να πλασαριστούμε στην πρώτη δεκάδα της Ελλάδας!!!

Φάτε σανό για χόρταση…

Να θυμίσουμε ότι για παλιότερο δημοσίευμα του AEK LIVE που έγραφε την αλήθεια, ότι δηλαδή ο τότε έφορος της ομάδας ήταν παράλληλα και πρόεδρος άλλης ποδηλατικής ομάδας με βάση τον Πειραιά, μηνυθήκαμε!

Σε ότι αφορά τη σημερινή ηγεσία του κιτρινόμαυρου ποδηλατικού τμήματος ΜΟΝΟ το AEK LIVE έχει τολμήσει να γράψει ότι ο τωρινός Έφορος είναι φανατικός φίλος του Ολυμπιακού, γεγονός που δεν έχει αντικρουστεί άλλωστε αφού το γνωρίζει όλη η ποδηλατική πιάτσα…

Κατά τα άλλα στη σημερινή ανακοίνωση δεν γίνεται πουθενά λόγος για το τμήμα Βόλεϊ Ανδρών που δεν συμμετείχε ούτε σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα φέτος… Ούτε γίνεται καμία αναφορά για τη ΜΟΝΟ μία αθλήτρια που στελεχώνει πλέον το ιστορικό τμήμα του Στίβου. Φαίνεται καλύφθηκε η διοίκηση από το ανυπόγραφο πόνημα στο aek365 που ούτε λίγο, ούτε πολύ έβαζε χέρι σε όσους τολμούν να αγωνιούν για τον κιτρινόμαυρο στίβο λέγοντας ότι η πρωταθλήτρια μας Αναϊς Καραγιάννη ήταν τραυματίας και για αυτό δεν συμμετείχε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Τώρα αν έχει μόνο μια αθλήτρια και κανέναν αθλητή ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΕΚ για να συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα Ελλάδας, προφανώς είναι μια άλλη ιστορία και σύμφωνα με την Ερασιτεχνική είναι και μηνύσιμη ιστορία για όποιον τολμήσει και την αναφέρει… Και πάνω απ’ όλα δόλος σε βάρος της ΑΕΚ… όταν παρουσιάζεται η πραγματική εικόνα!

Αναλυτικά η σημερινή ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ που ΔΕΝ στάλθηκε στο AEK LIVE, το 2ο παλιότερο διαδικτυακό μέσο που ασχολείται με την ΑΕΚ (εδώ και 14 χρόνια), έχει ως εξής:

«Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ διανύει την μακράν πιο παραγωγική και πιο επιτυχημένη περίοδο στην ιστορία του συλλόγου. Με τμήματα και ομάδες σε δεκάδες σπορ, με εξυγίανση και συνεχή ανάπτυξη.

Ωστόσο, ειδικά το τελευταίο διάστημα, κάποιοι που στοχεύουν στην αναταραχή και ενεργούν με δόλο, επιχειρούν να εμφανίσουν ως απαξιωμένα και διαλυμένα τα τμήματα της Ερασιτεχνικής.

Σειρά στην κακόβουλη στόχευση τους είχε η ποδηλασία της ΑΕΚ, ένα από τα τμήματα που συνεχώς φέρνει διακρίσεις, μετάλλια και κατακτά κορυφές ανελλιπώς, κάθε έτος.

Η ποδηλασία, τμήμα με πλούσια ιστορία και διακρίσεις, κυριολεκτικά αναγεννήθηκε μέσα από τις μεθοδευμένες ενέργειες της διοίκησης της Ερασιτεχνικης, την τελευταία 10ετία, όπως και τόσα άλλα τμήματα.

Αν εστιάσει μάλιστα κάποιος στην τελευταία τριετία, θα δει το ποδηλατικό τμήμα της ΑΕΚ να «σαρώνει» σε κάθε αγώνα που κατεβαίνει, σε όλες μάλιστα τις κατηγορίες!

Η ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια έχει κατακτήσει αγωνιστικά τα πρωταθλήματα στα αγωνίσματα δρόμου, mountain bike, cyclocross κ.λ.π. και έχει στις τάξεις της, τους εν ενέργεια πρωταθλητές και κυπελλούχους Ελλάδας και μερικά από τα σπουδαιότερα ταλέντα των μικρότερων ηλικιών.

Ακόμα και στο eMTB, έχει το χάλκινο μετάλλιο του Ιβάν Μαυροθαλασσίτη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα eΜΤΒ, στην κατηγορία των Ανδρών, κι ενώ είναι αθλητή κατηγορίας των Νέων Ανδρών. Αναμφίβολα μια σπουδαία επιτυχία.

Ενδεικτικό επίσης της κυριαρχίας της ΑΕΚ είναι το γεγονός ότι τη φανέλα της, φοράει ο κορυφαίος Έφηβος Έλληνας Ποδηλάτης, Στράτος Μανωλίδης. Το 2023 αναδείχθηκε Βαλκανιονίκης, 4 φορές Πανελληνιονίκης σε διάφορα αγωνίσματα, ενώ παράλληλα γέμισε χρυσά μετάλλια σε δεκάδες διοργανώσεις. Επίσης, κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας ΜΤΒ. Το 2024 κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδας στην Ποδηλασία Δρόμου, αλλά και το Πρωτάθλημα Αττικής.

Ο Νίκος Γεωργιάδης με τη σειρά του, διεθνής και αυτός, εκ των κορυφαίων Ελλήνων ποδηλάτων, πρωταθλητής με πάμπολλα μετάλλια στη συλλογή του με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Ο Αντώνης Παπαδόπουλος τρέχει στην κατηγορία των Παίδων, έχοντας φέρει χρυσά μετάλλια σε Πρωταθλήματα και Κύπελλα στις κατηγορίες που αγωνίζεται.

Η επένδυση της ΑΕΚ όμως δεν είναι μόνο στις Ακαδημίες και τις νέες ηλικίες. Με τον δικέφαλο στο στήθος αγωνίζονται και δύο εκ των κορυφαίων γυναικών ποδηλατών. Πρόκειται για τις Μυρτώ Τέσκου και Μαριάννα Γιαμπάνη με χρυσά και όχι μόνο μετάλλια, σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχουν. Αυτές είναι μάλιστα και οι πρώτες επιτυχίες της ΑΕΚ στις Κατηγορίες των Γυναικών, εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Η κυριαρχία της ΑΕΚ στην Ποδηλασία δεν τελειώνει όμως εκεί. Η ΑΕΚ στην κατηγορία των Μάστερς, δεν σταματά να κατακτά μετάλλια και διακρίσεις. Την τελευταία τριετία έχει πάνω από 80 μετάλλια, με σπουδαίους αθλητές να βάφουν… «κιτρινόμαυρες» όλες τις κορυφές. Κατσιλιέρης, Πλατσάκης, Σακέλλης, Κωνσταντόπουλος, Χατζηπασχάλης, Γεωργόπουλος, Φίλιος, αλλά και πολλοί άλλοι, κάθε Σαββατοκύριακο κρατάνε ψηλά τη σημαία του Συλλόγου, με την ΑΕΚ να αναδεικνύεται σε ένα από τα κορυφαία σωματεία στο χώρο.

Για πρώτη φορά ύστερα από δεκαετίες, η ΑΕΚ προχώρησε και στην Πίστα, ένα αγώνισμα που έλειπε από το Σύλλογο. Κι όλα αυτά, είχαν αντίκτυπο στην επίσημη Αξιολόγηση των Σωματείων.

Ήδη με το τέλος του 2023, η ΑΕΚ βρίσκεται στη 10άδα των κορυφαίων σωματείων της χώρας σε επιτυχίες και ανάπτυξη.

Πέραν όλων των παραπάνω, η ΑΕΚ μετά από πολλά χρόνια, διοργάνωσε αγώνες υπό την αιγίδα της στα ιστορικά χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας, γεμίζοντας… ποδήλατα την πόλη της.

Φυσικά, αυτές οι επιτυχίες δεν εφησυχάζουν το Σύλλογο, που βάζει ακόμα υψηλότερα τον πήχη. Και φυσικά η πολυαθλητική ΑΕΚ, με επιτυχίες σε όλα τα αθλήματα τα τελευταία χρόνια, δεν επηρεάζεται από αποδεδειγμένα ανίδεους, άσχετους και επικίνδυνους ανθρώπους, που ονειρεύονται «διάλυση», ψάχνοντας να βρουν μην τυχόν και σε κάποια διοργάνωση ή σε κάποιον αγώνα από τους δεκάδες που γίνονται σε όλη τη χώρα, δεν έλαβε μέρος κάποιος αθλητής της ΑΕΚ.

Το ψέμα προφανώς έχει κοντά ποδάρια, όμως ήρθε η ώρα κάποιοι να έχουν και κοντή γλώσσα. Η υπομονή μας και η ανοχή μας ακόμη και στην αήττητη βλακεία κάποιων, εξαντλήθηκε.

Λόγω αυτής της αήττητης βλακείας τους, ανεχτήκαμε κακώς, ψέματα, ανοησίες και κομπλεξισμούς περί «διαλυμένης Ερασιτεχνικής» σε μια περίοδο γεμάτη τίτλους και διακρίσεις σχεδόν σε όλα τα ομαδικά και ατομικά σπορ. Με νεοσύστατα τμήματα, να «φωνάζουν» ότι ήρθαν για να πρωταγωνιστήσουν και να το κάνουν από τον πρώτο κιόλας χρόνο της παρουσίας τους. Και προφανώς σε όποια εξαίρεση ήταν επιβεβλημένη η αναγέννηση και η ανανέωση και χρειάζεται να δυναμώσουμε κι άλλο, θα γίνει και αυτό. Γίνεται ήδη βασικά.

Ξεκαθαρίζουμε ότι πλέον προχωράμε σε νομικές ενέργειες για όποιον συκοφαντεί, θίγει, προσβάλλει το κύρος και την αξιοπρέπεια του σωματείου μας, της οικογένειας μας. Γιατί έτσι βλέπουμε εμείς την ΑΕΚ». 

Σε ότι αφορά την παραγωγική χρονιά, σας προτρέπουμε να διαβάσετε το άρθρο μας για όλες τις ομάδες της Ερασιτεχνικής και τη φετινή αγωνιστική τους δράση

AEK LIVE

Continue Reading
Advertisement