Έτσι, ψηλά… ΑΕΚάρα!

0

Η ΑΕΚ πέρασε από την έδρα του Άρη με για την 8η αγωνιστική της Basket League.

 

Πολύ καλή ομαδική εμφάνιση από την ομάδα του Λούκα Μπάνκι. Μοιρασμένο το σκοράρισμα, με τον Χάντερ να έχει 16, τον Γκρίφιν 14 και τον Λαρεντζάκη 3. Πολύ καλός και ο Ρόμπερσον με 10 πόντους. Κόντεψε να χάσει μόνη της το ματς στο τέλος.

Η ΑΕΚ μπήκε αρκετά κρύα στο παρκέ, με τον Άρη να προηγείται με 10-4. Ωστόσο με δύο τρίποντα από Ματσιούλις και Τσαλμπούρη η Ένωση πέρασε μπροστά με 10-12. Οι δύο ομάδες πήγαν στην συνέχεια πόντο πόντο μέχρι το 18-17 της πρώτης περιόδου.Οι γηπεδούχοι στο 2ο δεκάλεπτο πήραν και πάλι γρήγορα διαφορά με 5 πόντους ωστόσο τα νέα τρίποντα των Σάκοτα και Γκρίφιν έφεραν και πάλι την Ένωση μπροστά. Η ομάδα του Λούκα Μπάνκι με ένα καλό σερί στο τέλος του ημιχρόνου πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ της 39-33.

Στην τρίτη περίοδο η Βασίλισσα με μια πολύ καλή ομαδική εμφάνιση πήρε διαφορά μέχρι και 12 πόντους, για να κλείσει το δεκάλεπτο στο +9 (52-61).

Η Ένωση στην αρχή του τελευταίου δεκαλέπτου κατάφερε να πάρει διαφορά μέχρι και με 13 πόντους ωστόσο 2 συνεχόμενα τρίποντα από Μποχωρίδη και Νταλό κατέβασαν και πάλι την διαφορά στο… επικίνδυνο +7.Η ΑΕΚ βελτιώθηκε, πήγε και πάλι στο +10. Ωστόσο, μία απέλπιδα προσπάθεια του Άρη μετέτρεψε το -9 του 1:30 πριν την λήξη σε -2 στα 16 δευτερόλεπτα. Στις πιο κρίσιμες βολές, ωστόσο, ο Σάκοτα ευστόχησε πήγε την διαφορά στους 4 και ουσιαστικά καθάρισε το ματς για το τελίκο 81-77.


Comments are closed.