Και η ΑΕΚ τους 5 «Τζήλους» της!

0

Φρίκη, για την σημερινή δολοφονική επίθεση , με καραούλι στα διόδια της Τραγάνας, προς Λαμία, σε «Ενωσίτικη» παρέα, που επέστρεφε από την «Βραδιά Παραδείσου» (με μπασκετικό Τσαμπιονικό ρεκόρ τα 18.310 εισιτήρια) στο κλειστό του ΟΑ(Ε) ΚΑ!

ΑΝΑΝΔΡΟ καραούλι έστησαν περίπου 50 «άγνωστοι» , που βγήκαν από βανάκια, εναντίον 5μελούς παρέας «Ενωσιτών», που επέβαιναν σε Ι.Χ. Opel Corsa , και σταμάτησαν στα διόδια της Τραγάνας, προς Λαμία. Από την βιαιότατη επίθεση των κουκουλοκρυμμένων τραυματίστηκαν σοβαρά τρεις «κιτρινόμαυροι» και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, ενώ οι άλλοι δύο …γλίτωσαν , γιατί πρόλαβαν και «κρύφτηκαν» στα χωράφια!
• ΦΡΙΚΗ για το μιαρό επεισόδιο, που έγινε λίγο πριν από τις 3, προς τα ξημερώματα, σήμερα (Παρασκευή) το πρωί.

• ΛΟΓΙΚΑ οι κάμερες του σταθμού των διοδίων θα πρέπει να κατέγραψαν το αισχρό γεγονός. Αν και με το δίκιο σας θα μας πείτε: «΄Ε, και την επίθεση κατά του Τζήλου «αποτύπωσαν» ηλεκτρονικά μάτια, έξω και κοντά από το σπίτι του διαιτητή στη Λάρισα. Πέρασαν τόσοι μήνες, είδατε ή ακούσατε να γίνεται τίποτε, έστω σε ένα από τα «παχυλά» λόγια του να βγαίνει ακριβής ο υφυπουργός Βασιλειάδης; Κύλησε τόσος πολύς καιρός, ο Τζήλος αυτή την Δευτέρα θα επανεμφανιστεί στην αγωνιστική δράση, κατά το «μονότερμα» του «πολυπαραρτήματος» του Περιστερίου, εναντίον του υποβιβασμένου Απόλλωνα, όμως …καμία κουκούλα δεν ξεσκεπάστηκε.

• ΣΙΓΑ, μη μετατραπούμε – κατά πως θέλουν όλοι αυτοί, που υποθάλπουν τους μαχαιροβγάλτες και τους κουμπουροφόρους- σε…αφελείς, για να νομίζουμε, ότι θα εξιχνιαστεί κι αυτή η εγκληματική επίθεση, σε βάρος των μόνιμων , στο Ελλαδιστάν, θυμάτων, που είναι οι πιστοί της ΑΕΚ.

• ΟΛΟΙ τους υπάρχουν, στα γραφεία των αποφάσεων, μόνο για να καρατομούν την ΑΕΚ.΄Οπως έκαναν κι εφέτος, μέσω ΟΑ(Ε)ΚΑ, την επάρατη, προκάτ, βραδιά του – «εκκλησία» στον αγωνιστικό χώρο, εκτός από την σεξιστική επίδειξη του Φορτουνομπουμπουκιού τους, προς την εξέδρα των παιδιών – ξενοδιαιτητικά και όχι μόνο στημένου ΑΕΚ- οσφπ 1-1.

• Τα πέντε «Ενωσίτικα» θύματα στην Τραγάνα , πού μάλλον γύριζαν από την Παγκόσμια βραδιά (= με το μνημειώδες ρεκόρ των 18.310 «κιτρινόμαυρων» εισιτηρίων στο κλειστό του αμαρουσιώτικου γηπέδου) , θα γεράσουν (…όπως και ο Θανάσης Τζήλος) , αλλά δεν πρόκειται να έχουν ικανοποιηθεί, έστω ηθικά.


• Σ.Σ.1: Το «βαθύ σκοτάδι» είναι «η ταυτότητα» όσων δεν μπορούν να είναι «ΑΕΚ μέχρι θανάτου» . Το «μαύρο της Κόλασης» είναι «το σήμα κατατεθέν» όσων μικρόψυχων δεν θα έχουν την θεόπεμπτη ευκαιρία να μπουν στο «Αγιά Σοφιά»!

• Σ.Σ.2: Ευχαριστούμε, για άλλη μία φορά κι από τα βάθη της – παρά κάτι ακόμη- 60χρονης πορείας μας , στον ανοικτό- στον ενυπόγραφο χώρο, το ακατάχητο ΑΕΚομετερίζι, το σάϊτ SPORTS TRIUNFO , για την (και) σημερινή αναγνώριση του στην τόλμη των καθάριων πεπραγμένων μας.

Φρίξος Κώνστας


Comments are closed.