ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
Και η ανάπλαση του Άλσους στο σχέδιο του Ναού
Το πρότζεκτ του Δημήτρη Μελισσανίδη για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, εκτός ότι θα δώσει ξανά ζωή στην περιοχή, περιλαμβάνει μία ακόμα λεπτομέρεια που αφορά το Άλσος.

Το πρότζεκτ του Δημήτρη Μελισσανίδη για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, εκτός ότι θα δώσει ξανά ζωή στην περιοχή, περιλαμβάνει μία ακόμα λεπτομέρεια που αφορά το Άλσος.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Goal, το σχέδιο που θα παρουσιάσουν οι άνθρωποι της Ενωσης στη δήμαρχο θα περιλαμβάνει και ένα μέγιστο ζήτημα της πόλης. Αφορά την πλήρη αξιοποίηση του άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας, το οποίο και αποτελεί τον βασικό πνεύμονα ζωής της περιοχής. Ο Μελισσανίδης προτίθεται με δικά του έξοδα να συμβάλει τα μέγιστα προκειμένου ο χώρος αυτός να πάρει ζωή και να επανέλθει σε επίπεδα ικανά να φιλοξενήσει τον κόσμο της Αττικής.
Όπως καταλαβαίνετε, μαζί με την αναγέννηση της ΑΕΚ μέσω της κατασκευής γηπέδου, θα μεταμορφωθεί και η περιοχή, η οποία από το 2003 λόγω της απουσίας της Ένωσης έχει υποβαθμιστεί αρκετά… Εξάλλου, το πρώτο αφορά το άνοιγμα των θέσεων εργασίας με προτεραιότητα στους κατοίκους της περιοχής. Το δεύτερο τη δημιουργία χώρου πάρκινγκ που θα δώσει μεγάλη ανάσα στο κυκλοφοριακό πρόβλημα. Τρίτο και σπουδαιότερο, μία εμπορικά «νεκρή» πόλη θα πάρει ζωή, σάρκα και οστά, μετά από πολλά χρόνια αδράνειας.