ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Και οι βαζέλες κατά των γαύρων

Παρέμβαση στον πόλεμο ανακοινώσεων μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ ενεπλάκη ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

Published

on

Παρέμβαση στον πόλεμο ανακοινώσεων μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ έκανε ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός.

arkheio_lepsesΤο πράσινο σωματείο σε ανακοίνωσή του απάντησε στην ανακοίνωση του Ολυμπιακού, χαρακτηρίζοντας τον “ασεβή”

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο σεβόμενος το κλίμα των εορτών δεν είχε τοποθετηθεί σε ανακοινώσεις και γεγονότα που μας απασχόλησαν τον τελευταίο καιρό, προκαλώντας το Παναθηναϊκό αίσθημα. Για το λόγο αυτό και το πράττει σήμερα:

1. Όσον αφορά την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός (4/1/2014) σχετικά με την επανάληψη της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, με έκπληξη διαπιστώσαμε την αναφορά αυτής στην τότε ματαίωση του Φάιναλ-8 (‘07) του Κυπέλλου Ελλάδας βόλεϊ γυναικών λόγω της δολοφονίας του Μιχάλη Φιλόπουλου στα γνωστά σε όλους γεγονότα της Λαυρίου.

Απορούμε με τη διοίκηση του Ο.Σ.Φ.Π, που ανοιχτά παίρνει θέση ότι η διοργάνωση τότε έπρεπε να συνεχιστεί, ξεχνώντας ηθελημένα τα γεγονότα και χωρίς να ληφθεί υπόψη ο θάνατος του Μιχάλη Φιλόπουλου. Πιο πολύ απορούμε με τη στάση του αυτή μιας και ο Ολυμπιακός είναι ένα σωματείο που στο παρελθόν είχε θρηνήσει νεκρούς σε αγώνα, τους οποίους τιμά μέχρι σήμερα και αν μη τι άλλο η ασέβεια που δείχνει σε ένα τόσο λεπτό ζήτημα όπως είναι αυτό της απώλειας μιας ανθρώπινης ζωής δεν τον τιμά καθόλου.

Μπορεί κάποιοι από τη διοίκηση του Ο.Σ.ΦΠ να έχουν επιλεκτική μνήμη, ο Παναθηναϊκός όμως και όλη η φίλαθλη κοινή γνώμη δεν ξεχνά ότι στα γεγονότα της Λαυρίου ο νυν πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης ήταν εκ των κατηγορουμένων στη δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου και δυστυχώς η εμμονή του σε τέτοιου είδους πρακτικές φανερώνει καμία ένδειξη σεβασμού για το χαμό ενός ανθρώπου.

2. Για την ανακοίνωση του Πρωτέα Βούλας (24/12/2013): Διαβάζοντας τις ‘απίστευτες καταγγελίες’ του Πρωτέα Βούλας, αναρωτιόμαστε αν οι συγγραφείς της καταγγελίας ήταν παρόντες ή απλά μας κοροϊδεύουν… Και θλιβόμαστε, γιατί πιστεύαμε ότι ο Πρωτέας διοικείται από έμπειρους παράγοντες, οι οποίοι ωστόσο αντί να ‘τραβήξουν το αυτί’ του κ. Δάγλα, που προκάλεσε τον Παναθηναϊκό με απαράδεκτη και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, καταφεύγουν σε αυτό τον φτηνό λαϊκισμό.

Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε το συμπαθές σωματείο της Βούλας πως όπως όλες οι ομάδες που έρχονται στον Τάφο του Ινδού, έτσι και ο Πρωτέας θα λάβει την άριστη φιλοξενία του Παναθηναϊκού. Από την άλλη μεριά, θέλουμε και ο Πρωτέας να μας εγγυηθεί πως η συμπεριφορά του προπονητή του, κ. Δάγλα, στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου θα κινηθεί σε αμιγώς αθλητικά πλαίσια, χωρίς προκλήσεις στον κόσμο του Παναθηναϊκού Α.Ο.

3. Τέλος, αναφορικά με το θέμα της απαγόρευσης των μεταγραφών του αντρικού βόλεϊ θέλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο του Συλλόγου για το πώς φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Η νέα διοίκηση μερίμνησε από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε να προτείνει διακανονισμούς σε πολλούς αθλητές, με τους περισσότερους εκ των οποίων να έχει ήδη καταλήξει σε συμβιβασμό. Ο μόνος που δεν δέχτηκε καμία συζήτηση ήταν ο πετοσφαιριστής, Στάθης Ντονάς, ο οποίος απαίτησε την άμεση καταβολή ολόκληρου του ποσού που του οφείλεται.

Δεν θα θέλαμε να στερήσουμε τα δεδουλευμένα του αθλητή, αλλά μας προκαλεί αλγεινή εντύπωση ότι ένας παίκτης που έχει βγάλει στο παρελθόν τόσα χρήματα από τον Παναθηναϊκό δεν δέχεται κανένα συμβιβασμό, όπως συνέβη στην περίπτωση των συναθλητών του και στερεί από το σωματείο μας την περαιτέρω ενίσχυσή του την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται στην αγωνιστική της παρουσία.

Παρά την απαγόρευση μεταγραφών, ομάδα και κόσμος πάντα μέσα σε αθλητικά πλαίσια θα παλέψουν για την παραμονή μέχρι τέλους γιατί πάνω από όλα ο Παναθηναϊκός έχει μάθει να δίνει «μάχες» και να βγαίνει νικητής.

Continue Reading
Advertisement