Και πως να χάσουν;

0

Αυτή η ομάδα έχει μάθει να ζει μέσα σε δυσκολίες που η φετινή σεζόν φαντάζει… smart για το Σουμάχερ.

alvanos-argos-analyse-this

Τα παιδιά αυτά άντεξαν τα προηγούμενα χρόνια μέσα σε κακουχίες που δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Πόσο μάλλον έναν σύλλογο του διαμετρήματος του Διομήδη Άργους.

Δοξάζουν σε κάθε τους ευκαιρία την Κιτρινόμαυρη φανέλα και ο κόσμος πρέπει να σταθεί ακόμα πιο δίπλα τους. Η χθεσινή νίκη ήταν περίπου το 60% του φετινού πρωταθλήματος. Ήταν μόνο η τρίτη αγωνιστική, αλλά η ΑΕΚ είναι η ομάδα που συνεχώς θα ανεβαίνει, ενώ ο Διομήδης έδωσε το 500% των δυνάμεών του.

Οι Μάγκες δεν μάσησαν σε τίποτα. Ο πάγκος του Διομήδη ξεπέρασε τον εαυτό του σε γραφικότητα, οι οπαδοί κατάλαβαν πως μόνο με τις διαμαρτυρίες και σφυρίγματα των διαιτητών μπορούσαν κάτι να κάνουν, αλλά υπολόγισαν χωρίς τον ξενοδόχο. Με δύο λεπτά καλού Χάντμπολ η ΑΕΚ έκανε το 22-20, 22-26 και τελείωσε τον αγώνα με συνοπτικές διαδικασίες.

Η ομάδα αυτή το Δεκέμβριο δεν θα είναι σε καμία περίπτωση αυτή που βλέπουμε τώρα. Έχει τη δυνατότητα να γεννά σε κάθε παιχνίδι νέους πρωταγωνιστές. Η σύνθεσή της περιέχει πολλά καινούρια πρόσωπα που μόλις εγκλιματιστούν πλήρως μπορούν να καταφέρουν σπουδαία πράγματα. Τα καλύτερα έρχονται…

Βασίλης Αντωνίου, aek-live.gr

 

ΥΓ. Ας μην ασχοληθεί κανείς περισσότερο με τις γραφικότητες που έγιναν ξανά στην κερκίδα. Για αυτό θα μείνει πάντα ένα τοπικό σωματείο που πιστεύει πως με ένα Ευρωπαϊκό και ένα πρωτάθλημα έγινε Μπαρτσελόνα.

 

ΥΓ2. Ένα τεράστιο μπράβο στον κόσμο που για μία ακόμα φορά ήταν συγκλονιστικός.


Comments are closed.