Και ψεύτης και Κλέφτης μόνο στο 2019 χάρηκε…

0

Ραζβάν Λουτσέσκου μιας χρήσεως!

…Καμία, μα καμία, έκπληξη μας , από το εκκωφαντικό σκάσιμο της ρουμανικής φούσκας κατάμουτρα στον πατέρα και γιο Σαββίδη. Γιατί , ακριβώς, σε όλη την διάρκεια της σαθρής παρουσίας του Ραζβάν Λουτσέσκου στο Ιβανο-Γκιοργκι-ανό καθεστώς της Μικράς Ασίας 1 υπήρξαμε από τους πρώτους –και σταθερά, αμετακίνητα πρώτους- που θίγαμε τα πάρα πολλά ελαττώματα του. Τα προπονητικά και του θλιβερού χαρακτήρα αυτού του «σάπιου μήλου, που έπεφτε με πάταγο μεθοδικά, συστηματικά, κάτω από την αρρωστημένη, ακλάδευτη κι αψέκαστη μηλιά…»! Σ΄εκείνο το δέντρο το εγκατεστημένο στο Περεϊρα-κρησφύγετο της Τούμπας, που το ράβδιζε ο πολυπράγμονας πατέρας Μιρτσέα!

…Φυσικά δεν μας ξένισε το πώς «λάκισε» από τον ψευδονταμπλούχο (= ιδέ το απόλυτο ξεγύμνωμα, από την ομολογία του υμέτερου Ζου(ρλο)ράρι) ο Ρουμάνος «ψεύτης και κλέφτης, που ένα χρόνο, στο 2019, μόνο χάρηκε»! Πλήρης γνώστης για το πόσο μεγάλες ήταν οι αλήθειες , που ξέβρασε από το στόμα του, ο Κώστας Ζουράρις (= για τις ανάγκες του προεκλογικού ψηφοθηρικού κυνηγιού του) ο ένας από τους δύο-τρεις περισσότερο «ευεργετηθέντες» από το ξενοδιαιτητικά στημένο – «Γραμμένο» νταμπλ, πήδησε «εν νυκτί» από την τρύπια VARκα ,αλλά…

…Αλλά , αντί να πέσει-να βουτήξει στα αρουραιογεμάτα νερά του Θερμαϊκού, εφάρμοσε στην εντέλεια το «πλάνο Μιρτσέα»! του πανέμπειρου πατέρα του , όπου περιβόητο διεθνώς το όνομα του για το πώς σημαδεύει προπονητικούς πάγκους, «στρωμένους» με ρούβλια, δολάρια, πετροδόλαρα, ευρώ , φράγκα, πετσέτες και γενικά «χρήμα με τις σέσουλες». Και για το πώς ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, είχε εξασφαλίσει την εύνοια του Ιβάν και του Γκιόργκι, σαν «συμβουλάτορας στο μπουθ», προπάντων πριν από κάθε σύγκρουση με την ΑΕΚ, την αδύναμη, ξεδοντιασμένη από την ξένη ΚΕΔιδακτορία και τις πλήρως ελεγχόμενες από … «τις χωρίς τέλος» Σαββιδοαρχές της Ιβανοαλωμένης τροϊκανικής (= Φούσεκ- Χούμπελ-Μαρίν ) Ομοσπονδίας (= «Φιλιππινέζας» των γκάγκστερς της ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ)! Λοιπόν, αντί για τα βουρκώδη νερά του Θερμαϊκού Κόλπου, ο άριστος γνώστης της μπαοκτζίδικης πραγματικότητας , όπως γενικότερα και του ελληνικού ποδοσφαίρου, προτίμησε το αεροπλάνο, με προορισμό την Αλα Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας! Ως διαπιστωμένα (προπονητικά και για τον απαίσιο χαρακτήρα του, που πρόσφατα στηλίτευσε και ο Ρουμάνος μύθος Γκιόργκι Χάτζι) ποδοσφαιρικός «σαβούρας» πήρε μαζί του και τον «σβούρα» Παντελή , για να του μετράει τα 4 εκατομμύρια πετροδόλαρα, αλά σεζόν. Ιδανικός και γι΄αυτή την δουλειά ο κοντοστούπης Κωνσταντινίδης, που δυστυχώς διήνυσε την ποδοσφαιρική «εφηβεία» του, καπηλευόμενος την φανέλα της ΑΕΚ και μετά πέρασε από το «λύκειο» του παο, για να καταλήξει στο «πανεπιστήμιο» της ψευτιάς και κλοπής αγωνιστικών αποτελεσμάτων , κυπέλλων (π.χ. 2017) και νταμπλ (2019), όπου ένας από τους «πρυτάνεις» του, ο ανήκεστος κι ανομολόγητος υβριστής της ΑΕΚ, ο Ραζβάν.

… Να, η πανηγυρική δικαίωση αφενός της ΑΕΚ, για το ποιος ήταν ο … αδίστακτος,, αιμοβόρος «σίριαλ κατασυκοφάντης της» (= δήθεν θύμα κλοπής του πρωταθληματικού τίτλου 2018 )! Και αφετέρου όσων παθαίναμε αναγούλα , όταν μόνιμα η «Αθλητική Κυριακή» της Ιβανικής ΕΡΤ (= όπως αποδεικνύεται και με το τωρινό κυοφορούμενο μεγαλοσκάνδαλο της συμφωνίας με τον μπαόκ, έναντι 7 εκατομμυρίων ανά σεζόν, σε βάρος της ύπαρξης της Σούπερ Λίγκας 2), είχε μετατραπεί στο «ντουντούκα του Γιώργου Μίνου, για το υπέρ του Λουτσέσκου τροπάριο» . Ωχριούσε μπροστά σε αυτό το μακρόσυρτο, μονότονο, εμετικό τροπάριο-Μίνου της «Αθλητικής Κυριακής» ακόμη και η μεροληπτική εκπομπή του υπό την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων τηλεθεατών Ιβανικού καναλιού.

… Ο ανερυθρίαστος κατ΄επάγγελμα «αιμοδιψής» δυσφημιστής της ΑΕΚ , με τον αισχρό τρόπου, που εγκατέλειψε την ομάδα του, ενώ ξεκινούσε η προετοιμασία για την πρωτοφανή , στην ιστορία του μπαόκ συμμετοχή στην διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ, έβαλε την ιδανική υπογραφή και για το ήθος του . Παράλληλα με την καταγραμμένη αποτυχία του , κατά το πέρασμα του από το σκληροπυρηνικό παράρτημα, της Τούμπας, την Παναπουλική και Παπαδημητριακή Ξάνθη (…του «τρυπιογαντοχέρη» Ζίφκοβιτς)

… Ως «ένα τέρας» της προπονητικής οικογένειας, θα μείνει, για πάντα, στο «φέϊς μπουκ» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο μητεροκασκολάκιας προληπτικός τεχινικός, τον οποίο εγκατέλειψαν ήδη φυσικά κι εκείνοι, από τα Μίντια, που είχαν πάρει… «το χαρτάκι με την σύνθεση των κοσμητικών επιθέτων» , γραμμένο από τους εγκέφαλους της κραταιάς μπαοκτζίδικης – ήτοι αντιΑΕΚτζίδικης- προπαγάνδας. Με ασυγχώρητα εκτεθειμένο το νεαρό τουϊτεροπαθιασμένο Γκιόργκι, που λόγω της «τυφλαμάρας», της απειρίας κι ασχετοσύνης του, αντιλήφθηκε, ότι στην Μικαράς Ασίας 1 και στα Γραφεία του «Κόκκινου σπιτιού» Θεσσαλονίκης, επώαζε δύο «πύθωνες» (τον πατέρα Μιρτσέα και τον γιό Ραζβάν)! Το συνειδητοποίησε μόλις την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019 .΄Ητοι πάρα πολύ, αφάνταστα, αργά… ΄Όμως, καλά να πάθει και όχι μόνο ο Γκιόργκι, παρά ό-λ-ο το μιαρά εχθρικό, αδίστακτα πολεμικό, βρωμερόμυαλο και σιχαμερόγλωσσο κατά της ΑΕΚ, Τουμπιστάν!

Σ.Σ. Τρία «γκολ» της Ουρουγουάης ακυρώθηκαν στο 0-0 με το Περού (που προκρίθηκε με 5-4 στα πάναλτις, μετά και την αποτυχία του Σουάρες στο εναρκτήριο σουτ). Ελέγχεται η χθεσινοβραδινή φήμη, ότι η Ομοσπονδία της Ουρουγουάης ζήτησε επανάληψη του αγώνα, αλλά με την προϋπόθεση, ότι για βοηθός διαιτητή ο Μέλο Περέϊρα θα στείλει στο Κόπα Αμέρικα τον Θεσπρωτό Καλφόγλου. Φυσικά σε επανεκκίνηση της εγκληματικής αποδοχής του συνεργάτη του Κομίνη, στο «γκολ», από τρία-τέσσερα μέτρα οφσάϊντ, του μπαόκ, κατά της ΑΕΚ! Ναι, σ΄ εκείνο τον μποχοτελικό του σκουριασμένου κυπελλομαστραπά 2017, στον Ιβανοκρατούντα Βόλο-του Αχιλλέα Μπέου, που του ξεπληρώνεται η προσφορά μόλις τώρα, με πέντε-έξι δανεικούς από την (και…) Γκαγκατσο-Τούμπα! Φρικτό λάθος της ΠΑΕ ΑΕΚ που χάρισε δανεικό στον φοβερό και μια ολόκληρη ζωή αδυσώπητο οχτρό της, τον Μπέο, ένα νεαρό αμυντικό, που πήρε από τον Εθνικό. «Ρετσινιά» στην ΑΕΚ, ότι συμμετέχει κι αυτή στο ολέθριο κύκλωμα των μπαόκ-οσφπ της παραρτηματοποίησης αντιπάλων, μέσω της απάτης του δανεισμού παικτών. Και να μιαστείς, βρε Αμαρουσιώτικη ΠΑΕ, για ένα ποδοσφαιριστάκο; Μυαλό=μηδέν. Ασορτί με το ανεξήγητο , κατά συρροή, χαντάκωμα του επιθετικού δεξιοτέχνη πλάγιου οπισθοφύλακα, Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου.

Φρίξος Κώνστας


Comments are closed.