Καρυπίδης: Μένουν οι λεπτομέρειες για ΑΕΚ!

0

Ο Σάββας Καρυπίδης είναι κοντά στην ΑΕΚ, όπως παραδέχεται και ο ίδιος με δηλώσεις του. Ο Δημήτρης Λαζόπουλος έχει πείσει με το πλάνο του τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας που θα επαναπατριστεί μετά από αρκετά χρόνια.

karipidisΜάλιστα, ο Καρυπίδης μιλώντας στην “Ωρα των Σπορ” τόνισε πως είναι κοντά σε συμφωνία και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. «Βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο των συζητήσεων, απομένουν ακόμα κάποιες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Έχω μιλήσει με τον κ. Λαζόπουλο, ο οποίος μου έχει αναλύσει το πλάνο που υπάρχει για την ΑΕΚ, γεγονός που με έπεισε. Η ομάδα λειτουργεί σε πολύ επαγγελματικά επίπεδα και έχει υψηλούς στόχους» δήλωσε αρχικά.

 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συμβολή των υπόλοιπων συμπαικτών του στην Εθνική Ελλάδας αλλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ που έπαιξαν το ρόλο τους στην απόφαση για επιστροφή στα πάτρια εδάφη. «Ένας ακόμη λόγος που έπαιξε ρόλο στην απόφαση μου είναι οι αθλητές που υπάρχουν στην ομάδα καθώς με τους περισσότερους γνωριζόμαστε και διατηρώ άριστες σχέσεις. Σίγουρα το γεγονός πως η ΑΕΚ θα αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, αποτελεί κίνητρο για κάθε αθλητή. Ήθελα να παραμείνω σε υψηλό επίπεδο και η ΑΕΚ μπορεί να μου το προσφέρει αυτό. Ευελπιστώ πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχει κλείσει το θέμα» δήλωσε στη συνέχεια για να επιβεβαιώσει αυτά που το AEK LIVE έγραψε τις προηγούμενες μέρες…


Comments are closed.