Κασάπης στο AEK LIVE: Θα την ξανακάνουμε ΜΕΓΑΛΗ!

0

Ο Μιχάλης Κασάπης μιλάει στο AEK LIVE για την επιστροφή του στην Ένωση. Τι είπε σε Δέλλα-Μπάγεβιτς και ποιό μήνυμα έστειλε

 

537693Χρέη κατασκόπου αναλαμβάνει στην ΑΕΚ, όπως ενημερωθήκατε ο Μιχάλης Κασάπης, ο οποίος επιστρέφει μετά από 9 χρόνια στην ομάδα του Δικέφαλου αετού! Το AEK LIVE επικοινώνησε με τον νέο σκάουτερ της Ένωσης προκειμένου να τον καλωσορίσει και να μοιραστεί τα συναισθήματά του για αυτή την εξέλιξη.

«Επέστρεψα στην ΑΕΚ και ο στόχος μου είναι να κάνω αυτό που έχουν επιφορτισθεί όσοι άνθρωποι δουλεύουν αυτή την στιγμή στην ομάδα. Να κάνουμε την Ένωση ξανά μεγάλη», δήλωσε αρχικά ο Κασάπης.

Ερωτηθείς για τα συναισθήματα που νιώθει με την επιστροφή του στην ΑΕΚ είπε: «Θα σας εκμυστηρευτώ αυτά που είπα στον κόουτς και τον Μπάγεβιτς. Νιώθω σαν την πρώτη μέρα που ήρθα στην ΑΕΚ το ’93. Αυτό και μόνο τα λέει όλα».

Κληθείς να σχολιάσει το κλίμα που βρήκε στην Ένωση τόνισε: «Όλα λειτουργούν ρολόι! Από εκεί και πέρα πρέπει να βοηθήσουμε το έργο του Δέλλα και του προέδρου. Θέληση και όρεξη για δουλειά πρέπει να υπάρχει, για να έρθουν τα αποτελέσματα. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας: Δουλειά και όχι λόγια».

 

Χρήστος Κωνσταντινίδης


Comments are closed.