Κατάφερε να προηγηθεί η ΑΕΚ, αλλά…

0

Σήμερα Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε (μετά από αναβολή της προηγούμενης εβδομάδας) στο Δημοτικό Γήπεδο Σάμου ο αγώνας ανάμεσα στους Ένωση Βαθ. Πανσ/κού και ΑΕ Καρλόβασι.

Στο 16ο λεπτό, ο Γιαννούλης με κεφαλιά ανοίγει το σκορ του παιχνιδιού (1-0). Όμως, ο Βαρδίκος (32’) αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα και αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο με την ομάδα της Ένωσης να απομένει με δέκα παίκτες. Στο 43’, ο Μπρένγκα καταφέρνει την ισοφάριση (1-1) και ακολουθεί (45’) γκολ του Κουκουβλή διαμορφώνοντας το αποτέλεσμα σε 1-2. Στη συνέχεια, ο Αμυρσώνης (51’) ισοφαρίζει τον αγώνα σε 2-2 . Στο 77’, η Ένωση περνάει μπροστά από κόρνερ του Αμυρσώνη το οποίο σε προσπάθεια απόκρουσης του Βοστάνη καταλήγει στην εστία του (3-2) με την γηπεδούχο ομάδα να αναδεικνύεται η νικήτρια του παιχνιδιού.

Στο τέλος του αγώνα, η ομάδα της Ένωσης εξέφρασε παράπονα προς την διαιτησία του Σίπκα. Αρχικά, για ένα πέναλτι το οποίο δεν έδωσε ο διαιτητής σε χέρι μέσα στην περιοχή. Επίσης, για μη υπόδειξη κίτρινης κάρτας σε τράβηγμα φανέλας και ,τέλος, η εκτέλεση φάουλ του Καρλοβάσου με την οποία επιτεύχθηκε η πρώτη ισοφάριση του παιχνιδιού.

Διαιτητής: Σίπκας
Α’ Βοηθός: Πλιάγκος
Β’ Βοηθός: Καζόγλου

Ελευθερία-Ραφαέλλα Γερολύμου
Φοιτήτρια Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ
Πηγή: SamosSport.gr


Comments are closed.