ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΔΙΑΦΟΡΑ

Κετσπάγια: «Προσεκτικοί και στο ΟΑΚΑ»

Published

on

Τη δυσκολία της ρεβάνς αναγνώρισε ο Τιμούρ μετά την ισοπαλία της ΑΕΚ με τη Σαιντ Ετιέν.

ÊÅÔÓÐÁÃÉÁ ÓÅÍÔ ÅÔÉÅÍ - ÁÅÊ (ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ 2016-2017) SAINT ETIENNE - AEK (EUROPA LEAGUE 2016-2017)

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

Αν έμεινε ικανοποιημένος από το 0-0;

«Δεν πιστεύω πως σήμερα έχει τελειώσει η πρόκριση. Μας περιμένει δύσκολο ματς στην Αθήνα. Δεν είναι εύκολο να παίξεις σε αυτήν την έδρα έπειτα από τόσο καιρό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών. Δεν μας δίνει μεγάλο πλεονέκτημα το αποτέλεσμα. Θα είναι στην έδρα μας η ρεβάνς, αλλά κι εκεί θα είναι δύσκολο».

Για τα δυο πέναλτι που ζήτησε η Σεντ Ετιέν;

«Δεν μπορώ να πω. Δεν ξέρω. Δεν μπορώ να πω τίποτα παραπάνω απ’ αυτά που έδωσε ο διαιτητής. Έτσι όπως το βλέπω τώρα, νομίζω πως δεν ήταν».

Τι του άρεσε από την ΑΕΚ;

«Μου άρεσε πως ήμασταν πολύ οργανωμένοι. Πολύ σοβαροί. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες. Δεν ξέρω αν είχαν άγχος τα παιδιά. Δεν θα είναι καθόλου εύκολα στην Αθήνα. Ελπίζω να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και με τη βοήθεια του κόσμου να κάνουμε αυτό που περιμένει η ΑΕΚ».

Για το πώς περιμένει τη ρεβάνς;

«Δεν σημαίνει το ότι παίζουμε στην έδρα μας από το πρώτο λεπτό θα τρέξουμε μπροστά. Και στο δεύτερο ματς θέλω να είμαστε οργανωμένοι. Ξέρουμε τι θέλουμε και να περιμένουμε την ευκαιρία να βάλουμε το γκολ. Θα ήταν λάθος να μπούμε στο γήπεδο και από το πρώτο λεπτό να πάμε να πετύχουμε το γκολ. Στο ΟΑΚΑ πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να πετύχουμε αυτό που θέλουμε με τη βοήθεια του κόσμου».

Αν άλλαξε ο ρόλος του φαβορί για την πρόκριση;

«Δεν πιστεύω πως σε αυτά τα ματς καμιά ομάδα είναι το φαβορί. Δεν μπορώ να πω πως κάποια ομάδα έχει προβάδισμα. Παίζουμε στην έδρα μας, δικαιούμαστε να λέμε πως είμαστε πιο κοντά».

Continue Reading
Advertisement