«Κεφάλαιο για το ελληνικό ποδόσφαιρο ο Μάνταλος»

0

Τα καλύτερα λόγια είπε ο Σπύρος Βάλλας για τον συμπαίχτη του στην Ξάνθη, Πέτρο Μάνταλο,για τη μεταγραφή στην ΑΕΚ.

madalosΤο εγκώμιο του Πέτρου Μάνταλου έπλεξε ο Σπύρος Βάλλας,λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο για το ελληνικό ποδόσφαιρο.«Έχει καλή τεχνική κατάρτιση,φοβερή τελική πάσα ενώ μπορεί ακόμα να γίνει ο καλύτερος μεσοεπιθετικός στην Ελλάδα»,ήταν τα λόγια του έμπειρου στόπερ.

Αναλυτικά η συνέντευξη που παραχώρησε ο Σπύρος Βάλλας στο gazzetta.gr:

Με την εξέλιξη την οποία είχε ήταν θέμα χρόνου να πάρει μεταγραφή. Διαθέτει μεγάλη ποιότητα και αποτελεί έναν από τους καλύτερους μεσοεπιθετικούς στην Ελλάδα. Πλέον αυτό που πρέπει να κάνει είναι να δουλέψει σκληρά και έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζεται για να γίνει ακόμη και ο καλύτερος μεσοεπιθετικός στην Ελλάδα.

-Ποια είναι τα δυνατά χαρακτηριστικά του Μάνταλου μέσα στο γήπεδο;

Είναι ένας παίκτης που έχει τρομερή αίσθηση του χώρου, διαθέτει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και όταν γυρίζει με μέτωπο στην εστία έχει αρκετές επιλογές όπως και μια φοβερή τελική πάσα, ενώ έχει και καλά στημένα. Στην Ξάνθη τόσα χρόνια έχτισε μια ισχυρή προσωπικότητα, είναι εργατικός και δεν τα παρατάει ποτέ.

-Πιστεύεις ότι ο Μάνταλος μπορεί να αποτελέσει ένα κεφάλαιο στο μέλλον για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την Εθνική ομάδα;

Το μέλλον του ανήκει και είμαι σίγουρος ότι θα πρωταγωνιστήσει. Δεν βρίσκεις τέτοιους μέσους σήμερα που μπορεί να παίξει τόσο σαν χαφ, όσο και σαν δεκάρι. Έχει κάνει μεγάλη πρόοδο και έχει τις δυνατότητες να αποτελέσει ένα σημαντικό κεφάλαιο για το ελληνικό ποδόσφαιρο.


Comments are closed.