«Κλαίνε» στη Σλοβενία για Μπρέσεβιτς

0

Μαύρα τα έχει βάψει ο σλοβένικος Τύπος με την αποχώρηση του Μπρέσεβιτς από την Κόπερ για την ΑΕΚ. «Νέο παραμύθι», αναφέρουν την προσπάθεια αναγέννησης της Ένωσης.

rtvslo

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε στη Σλοβενία η είδηση της μεταγραφής του Ιβάν Μπρέσεβιτς στην ΑΕΚ. Ο τύπος της χώρας μάλιστα φαίνεται πως τα έχει βάψει μαύρα με την αποχώρηση του 25χρονου Κροάτη επιθετικού, ο οποίος έχει κερδίσει τους πάντες με την απόδοσή του. Μάλιστα στο δημοσίευμα της διαδικτυακής έκδοσης του Rtv Slovenia αναφέρεται ότι ο παίκτης φεύγει για τον γίγαντα ΑΕΚ.

«Η Κόπερ έμεινε χωρίς την αποτελεσματικότητα του Ιβάν Μπρέσεβιτς, καθώς ο Κροάτης επιθετικός πήγε στην Αθήνα για να ενταχθεί στον… γίγαντα ΑΕΚ. Ο 25χρονος επιθετικός ήταν βασικός το Σάββατο απέναντι στην Κρκα, όμως χθες υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών στην Ελλάδα», αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα και στη συνέχεια γίνεται λόγος για την προσπάθεια αναγέννησης της ομάδας.

Ο μεσότιτλος του θέματος αναφέρει: «Μπροστά σε ένα νέο παραμύθι ο Δέλλας». Στη συνέχεια του κειμένου οι Σλοβένοι γράφουν: «Μετά από χρόνια με σοβαρά οικονομικά προβλήματα, η ΑΕΚ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε υποβιβάστηκε και στη συνέχεια πτώχευσε. Τον δρόμο τους για την επιστροφή, οι Κιτρινόμαυροι θα τον ξεκινήσουν από την Γ’ κατηγορία, με τον Μπρέσεβιτς και τους συντρόφους του, ενώ στον δρόμο των ένδοξων στιγμών του παρελθόντος οδηγός θα είναι ο Τραϊανός Δέλλας, ένας από τους ήρωες της κατάκτησης του Euro 2004 από την Ελλάδα».


Comments are closed.