Κλαρούδας: “Χτυπάμε όλα τα ματς”

0

klaroudas-giorgosΟ Γιώργος Κλαρούδας μίλησε για το νέο Πρωτάθλημα και την παρουσία της ΑΕΚ σε αυτό.

Ο προπονητής της Ένωσης τόνισε πως θέλει η ομάδα του να είναι μαχητική και να χτυπάει όλα τα παιχνίδια. Παράλληλα σχολίασε το φετινό πρωτάθλημα της Volleyleague.

Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Κλαρούδας λέει για τη νέα περίοδο αλλά και για την ομάδα του:

«Το νέο πρωτάθλημα πιστεύω ότι θα είναι περισσότερο ανταγωνιστικό, σε σχέση με το περσινό. Φέτος ήρθαν πολλοί καινούργιοι παίκτες. Πρέπει να δούμε τι ποιότητα θα προσδώσουν και τι θα προσφέρουν στη διοργάνωση. Όμως από τα φιλικά και τα τουρνουά που έγιναν, διαφαίνεται ότι θα γίνει ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Είδαμε κιόλας, να σπάνε έδρες και πολλά ματς να κρίνονται στο τάι-μπρέικ.

Η ΑΕΚ δεν είναι απόλυτα έτοιμη. Ακόμη και με τον Ολυμπιακό που κερδίσαμε, δεν παίξαμε καλά. Στηριχτήκαμε κυρίως στο σέρβις και στις εξάρσεις κάποιων παικτών. Αρκετοί παίκτες απέχουν από τον καλό τους εαυτό. Είναι λογικό αυτό. Περιμένουμε σιγά-σιγά να φορμαριστούν και αυτοί. Μετά θα δούμε τι δυνατότητες έχει η ομάδα».

Ποιος είναι ο ρεαλιστικός στόχος και ποιο το «όνειρο» για τη νέα σεζόν;

«Στόχος μας είναι να βάλουμε φέτος τις βάσεις για να κάνουμε του χρόνου πρωταθλητισμό. Ευνόητο είναι ότι όσο πιο ψηλά τερματίσουμε, τόσο πιο γερές βάσεις θα βάλουμε για το μέλλον. Το όνειρο είναι η τετράδα. Για να φτάσουμε εκεί έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε, να κάνουμε αρκετά πράγματα και κυρίως ν αποκτήσουμε σταθερότητα. Να μην έχουμε διακυμάνσεις στην απόδοσή μας -κυρίως με ομάδες που βρίσκονται σε κατώτερο επίπεδο από εμάς. Η ομάδα μου θέλω να έχει αγωνιστικότητα και να χτυπάει όλα τα ματς κυνηγώντας τη νίκη».

Ποιο είναι το φαβορί για τον τίτλο και για την τετράδα;

«Φαβορί για τον τίτλο φαίνεται ο Ολυμπιακός. Αλλά η αποστολή του θα είναι πιο δύσκολη από ότι πέρυσι. Υπάρχει ένα γκρουπ ομάδων που θα τον απειλήσουν. Μεταξύ αυτών θέλω να πιστεύω πως θα είναι και η ομάδα μου».

Ποιες ομάδες θα παλέψουν για την παραμονή;

«Για την παραμονή είναι λίγο πρόωρο να μιλήσουμε με ονόματα. Δεν ξέρω τι παίκτες έχουν οι άλλες ομάδες. Λένε πως το Αιγίνιο θα είναι μια από τις ομάδες που θα παλέψουν. Στην πορεία μπορεί να προκύψουν και άλλες ομάδες. Κι ο Παναθηναϊκός ψάχνει το αγωνιστικό του πρόσωπο. Είναι ακόμη νωρίς για να κάνουμε εκτιμήσεις».

Τι μήνυμα έχεις να στείλεις στους οπαδούς της ΑΕΚ;

«Οι οπαδοί μας που θα έρχονται στο γήπεδο θα φεύγουν ευχαριστημένοι από αυτό που θα βλέπουν. Δηλαδή, μια ομάδα αγωνιστική, μαχητική που θα παλεύει μέσα στο γήπεδο για τη νίκη. Αν μπορούμε να πετυχαίνουμε και νίκες, θα είναι καλό και γι αυτούς και για εμάς. Οι φίλοι του βόλεϊ να έρχονται στα γήπεδα να βλέπουν θέαμα. Πιστεύω ότι οι ομάδες με τις φετινές εμφανίσεις τους θα φέρουν κόσμο στο γήπεδο».


Comments are closed.