Κολοβέτσιος: Θεωρώ πως ήμασταν καλύτεροι

0

Την απογοήτευση του εξέφρασε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος για την ήττα της ΑΕΚ στην Τούμπα, μιλώντας αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης.

kolobetsios paok

Ο αμυντικός της Ένωσης αναφέρθηκε στην ψυχραιμία την οποία οφείλει να επιδείξει η ΑΕΚ από εδώ και πέρα και να μην επηρεαστεί από το σημρινό αρνητικό αποτελέσμα.

Αναλυτικά:

«Για εμένα φάγαμε αστεία και παιδαριώδη γκολ, επιτρέψαμε στον ΠΑΟΚ να επιστρέψει, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και χάσαμε», ανέφερε αρχικά ο κεντρικός αμυντικός της Ένωσης, ο οποίος σε ερώτηση σχετικά με το αν επηρεάστηκε η ομάδα από τα όσα συνέβησαν με τον τελικό του κυπέλλου, είπε: «Αν και δεν πρέπει να επηρεαζόμαστε από τέτοια γεγονότα, στην Ελλάδα είμαστε συνηθισμένοι, από τη μία προετοιμαζόμαστε για το Κύπελλο και την τελευταία μέρα σου λένε για τα πλέι οφ. Επηρεαζόμαστε, αλλά δεν το σκεφτόμαστε έτσι. Εμείς θέλαμε να βάλουμε και δεύτερο γκολ για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Ολοκληρώνοντας, ρωτήθηκε για το αν χάθηκε μία ευκαιρία, για να πει: «Ασφαλώς και χάθηκε ευκαιρία. Στο πρώτο μέρος ήμασταν πολύ καλύτεροι, πιέσαμε, έγινε και μία φάση όπου νομίζω πως είναι πέναλτι, αν και δεν ξέρω τι έγινε. Θεωρώ πως ήμασταν καλύτεροι, έπρεπε να κερδίσουμε και χάσαμε μία τεράστια ευκαιρία για να πάρουμε τη νίκη στην άδεια Τούμπα».


Comments are closed.