“Κουρέλια” με αποκαλύψεις και σήμερα!

0

koureliaΚάθε εβδομάδα αποκαλύψεις – εφιάλτης για το σύστημα! Σήμερα μάθετε πως, γιατί και με ποιο τρόπο ΚΑΝΕΝΑ φυσικό πρόσωπο δεν θα χρεωθεί ούτε ευρώ από τα χρέη της υπό εκκαθάρισης ΠΑΕ ΑΕΚ!

Φυσικά δεν ξεχνάμε ότι μέχρι στιγμής, ότι καλύτερο έχει βρεθεί για να αποφύγει κανείς να πεθάνει νέος είναι τα γεράματα. Μόνο που, όταν δεν συνοδεύονται από αρρώστιες, συνοδεύονται από τη γελοιοποίηση. Λίγο να φροντίσει κανείς την εμφάνιση του, θεωρείται ότι «γαμπρίζει», «νεάζει» ή «παλιμπαιδίζει»… και λίγο να εγκαταλειφθεί στην ατημελησία αντιμετωπίζεται σαν να περιέπεσε σε γεροντική μελαγχολία ή σε άνοια. Κορόνες χάνεις, γράμματα κερδίζουν οι άλλοι, αυτό είναι το αδιέξοδο της κατ’ ευφημισμό ωριμότητας.

Όλα αυτά μέχρι την εμφάνιση των Ραδιοφωνικών «Κουρελιών». Δύο πανέμορφοι νεαροί, όλο φρεσκάδα και δροσερή αύρα, σε συνδυασμό με την ωριμότητα σκέψης και την κατοχή γνώσης και εμπειρίας, μαθουσάλα!

Μέσα σε ένα περιβάλλον νεανικής, παρορμητικής πρωτοβουλίες, ερχόμαστε να προσθέσουμε τη μετριοπάθεια του μεστού στοχασμού, προσφέροντας σας κάθε Τετάρτη 9 με 11μμ. ένα εκρηκτικό μίγμα.

«Τα Κουρέλια Τραγουδάνε Ακόμα» με τον Δημήτρη Καβαλαγιό και τον Παναγιώτη Αλιατά.

Σήμερα: δυο Σπέσιαλ λευκώματα του μοναδικού «Αρκά» εντελώς δωρεάν για τους ακροατές μας!

Μην ξεχνάτε ότι υπάρχει και το kourelialive@gmail.com για περισσότερες και αναλυτικότερες παρατηρήσεις, απόψεις, προτάσεις, ακόμη και για να μας ζητήσετε κάποια τραγούδια που θα θέλατε να ακούσετε από την εκπομπή.

Περισσότερες πληροφορίες για τα λευκώματα του «Αρκά»: «Ένα θάνατο τον έχουμε» και «Γάτα είναι και γυρίζει» μπορείτε να βρείτε εδώ:

http://www.papasotiriou.gr/product/arkas-ena-8anato-ton-exoime

http://www.protoporia.gr/gata-einai-kai-gyrizei-kastrato-p-120264.html

ena thanato ton exoume gata einai kai gyrizei


Comments are closed.