Κουτσοκούμνης: «Έκθετο σε όλη την Ευρώπη το ελληνικό ποδόσφαιρο»

0

Έκθετη σε όλη την Ευρώπη η ΕΠΟ λόγω του koriopolis και της εγκληματικής οργάνωσης.

ImageHandler2

Αντιθέσεις και δηλώσεις πολλές. Ο εκπρόσωπος της FIFA Κώστας Κουτσοκούμνης σε ομιλία του στο Δ.Σ της ομοσπονδίας, τόνισε πως η ΕΠΟ είναι εκτεθειμένη σε όλη την Ευρώπη λόγω του koriopolis και της εγκληματικής οργάνωσης. Ο Κώστας Κουτσοκούμνης μάλιστα έκανε έκλυση προς την ΕΠΟ να κάνει υποχωρήσεις για να ξεκινήσει ο θεσμός του κυπέλλου ώστε να βγει το Ελληνικό ποδόσφαιρο από την κρίση.

Σε δηλώσεις του ο Κώστας Κουτσοκούμνης.

«Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει πολύ κακή φήμη στην Ευρώπη. Είστε εκτεθειμένοι παντού και με το Koriopolis και με την εγκληματική οργάνωση. Δεν έχετε κάνει τίποτα ούτε στα θέματα βίας. Πρέπει να γίνουν υποχωρήσεις και να συμβαδίσετε με τη FIFA σε ολα τα επίπεδα»

Από την άλλη πλευρά τώρα αντίθετος φάνηκε ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ Γιώργος Δέδες στην ιδέα που πρότεινε ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης.
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ που για ακόμη μια φορά πέταξε την μπάλα στις εξέδρες έκανε θέμα για επιτροπές δεοντολογίας που θα ερμηνεύσουν το καταστατικό της ΕΠΟ με αυτό των υπόλοιπων ομοσπονδιών, τονίζοντας πως η επιτροπές θα μπουν σε διάλογο από την Δεύτερα.
Ο εκπρόσωπος όμως της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ που είχε αντίθετη άποψη ανέφερε πως ο εκπρόσωπος της FIFA είχε μιλήσει αρχικά για τις επιτροπές.

Σε δηλώσεις του όμως σε πηγαδάκι ο πρόεδρος της ΕΠΟ ανέφερε: «Θέλουμε να παίζεται το ποδόσφαιρο. Σκοπός είναι ένας, θα πρέπει με καλή θέληση και διάθεση να τελειώσει αυτό το θέμα και να βγούμε και να πούμε ότι το ποδόσφαιρο συνεχίζεται να παίζεται. Πάντα είμαι αισιόδοξος, πάντα λέω ότι στα αδιέξοδα υπάρχουν λύσεις.

Κρατάω χαμηλούς τόνους, δεν δυναμιτίζω το κλίμα όπως κάνει η αντίθετη πλευρά. Θα μπορούσα να το κάνω και εγώ αυτό, αλλά δεν το κάνω. Ήταν υποχρέωση της FIFA να κάνει παρέμβαση.
Όταν δεν εφαρμόζονται οι κανονισμοί και το αυτοδιοίκητο βάλλεται, επόμενο είναι η FIFA να κάνει τις παρεμβάσεις της και είναι υποχρέωσή της να το κάνει, όχι μόνο στην χώρα μας, αλλά και σε όλο τον κόσμο. Αυτή την στιγμή υπάρχει πρόβλημα στην Ινδονησία και στο Κουβέιτ και τώρα και στην Ελλάδα. Το ζητούμενο είναι να παίζεται ποδόσφαιρο και να μην παρεμποδίζεται να παίζεται»

Ενώ ο Γιώργος Μποροβήλος είπε: «Είμαστε κοντά σε συμφωνία, πιστεύω όλες οι πλευρές θα κάνουν αυτό που πρέπει. Δε νομίζω πως υπάρχει κανένας που να επιθυμεί το Ελληνικό ποδόσφαιρο εκτός FIFA και UEFA. Ο καθένας να δει τα του οίκου του και να κάνουμε όλοι το καλύτερο για να αποφευχθεί το Grexit».

Τέλος το Δ.Σ της ΕΠΟ ολοκληρώθηκε, με τον πρόεδρο της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας να κατευθύνετε στη συνάντηση του εκπρόσωπο της FIFA με τον Υφυπουργό αθλητισμού.

Περίεργο μεν, Ακατόρθωτο δε


Comments are closed.