Κούγια, βάλε μέσα τον πέτσινο …σουγιά!

0

ΔΥΟ παράγοντες , οι σχεδόν μόνιμοι μετά από κάθε αγωνιστική του στημένου «πρωταθλήματος» της «Σουρωμένης» Σούπερ Λίγκα, έκαναν χρήση-κατάχρηση κι αυτή την Κυριακή των τηλεοπτικών αθλητικών εκπομπών, προπάντων της «Αθλητικής Κυριακής»-παρότι αυτή «υποτίθεται» ότι είναι κρατική και οφείλει να τηρεί τα προσχήματα περί την «ίση μοιρασιά προς όλες τις ΠΑΕ»

Γράφει ο Φρίξος Κώνστας

ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ του Αλέξη Κούγια (…με τον πέτσινο σουγιά!) η εκπομπή, την βασική ευθύνη, για την παρουσίαση της, έχει ο μπαρουτοκαπνισμένος (πρώην της Νοva, με πέρασμα, ως συντάκτης, και από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» του Νίκου Καραγιαννίδη), Γιώργος Λυκουρόπουλος. Και παράλληλα με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Λάρισα , σε νέο «ερυθρόλευκο» κρεσέντο ο Κώστας Καραπαπάς (…ο «τιμωρημένος» με ένα μήνα, από το πειθαρχικό όργανο της Λίγκα, για το «ντου», που έκανε στον Αθηναίο διαιτητή Ευαγγέλου, σε πρόσφατο προηγούμενο ματς).ΣΤΗΝ διάθεση του Κ.Καραπαπά το μικρόφωνο του απεσταλμένου της ΕΡΤ1 στην Ξάνθη, Γιάννη Ράνιου, για «ακραία λεκτική επίθεση» κατά του Λαρισαίου διαιτητή Θανάση Τζήλου.

Αλλά σαν να μη έφτανε αυτό , η «Αθλητική Κυριακή» έδωσε το μικρόφωνο και την κάμερα της μετάδοσης, στον συγκεκριμένο παράγοντα, που παρεμβλήθηκε στην συνέντευξη Τύπου των προπονητών, μετά την λήξη του ισόπαλου (1-1) αγώνα . Συγκεκριμένα, όταν με τον ίδιο οξύτατο τόνο επανέλαβε τον « Σαββα-Θεοδωρικό Φιλιππικό» του κατά της διαιτησίας, του (ΠΑΟκτζή) προέδρου της ΕΠΟ, Γραμμένου και του γενικού κουμανταδόρου της ΟΥΕΦΑ, του «ασπροκόκκινου» Θεοδώρου Θεοδωρίδη– γιού του εν ενεργεία προέδρου, καθοδηγητή-διαφωτιστή της τραχύτατης Ολυμπιακής πολιτικής , του «κυρ Σάββα». Του Θεοδώρου, που κίνησε τα νήματα, ώστε η πρωταθλήτρια 2018 να ριφθεί «στη μπούκα» των ισχυρών Σέλτικ, Βιντεοτόν και αμέσως μετά των θηρίων Μπάγερν, Μπενφίκα, ΄Αγιαξ (ενώ για τον Ολυμπιακό του είχε το δώρο από το Λουξεμβούργο και για τους αγαπημένους του Ζαγοράκη και Βρύζα μια ρωσική γατούλα- στα νύχια του Ιβάν)!

 


ΜΟΛΙΣ λίγα λεπτά μετά την καταγραφή της σπαραξικάρδιας απειλής , από μέρους του Κ.Κ. , ότι κάτω από αυτές τις συνθήκες (=ποιές, αυτές με τον συνεταίρο-σύμμαχο τους, ΠΑΟΚ, να έχει εξασφαλίσει τον δοτό τίτλο, πριν καν να λήξει ο α΄γύρος;) ο ΟΣΦΠ θα αποσυρθεί (!) από το πρωτάθλημα, γιατί δεν έχει λόγο να συνεχίζει(!) . Ο δε ιδιοκτήτης της ΠΑΕ θα τα βροντήξει και θα εγκαταλείψει τα ποδοσφαιρικά κοινά…
ΜΕ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ να μη έχουν στερέψει ακόμη, από αυτή την αγγελία του Κ.Κ., οι θεατές-ακροατές της «Αθλητικής Κυριακής» υποβλήθηκαν και σε άλλο μαρτύριο. Δήθεν, κατά τον αμήχανο , αν όχι και υπό αφάνταστη «άνωθεν» πίεση- επιβολή, Λυκουρόπουλο, ότι… δεν μπορούσε να έκανε αλλιώς, επειδή είχε τηλεφώνημα, στην εκπομπή, από τον Αλέξη (…τον μπαγάσα «έπιασε γραμμή» στην πιο κατάλληλη, γι΄αυτόν, στιγμή, ήτοι αφότου ο Παναγιώτης Βαρούχας είχε ολοκληρώσει την σαθρή και κατευθυνόμενη διαιτητική κριτική του (= ή «διατεταγμένη υπηρεσία») , για φάσεις από το παιχνίδι της Τούμπας)…
Η ΚΡΑΤΙΚΗ εκπομπή προσέφερε ανοιχτόχερα το βήμα στον μανιακό α)΄αντιΑΕΚτσή, β)΄ Μιντιοεπικοινωνούντα, γ)΄ εγωμανή , φιλάρεσκο, αυτοπροβάλλοντα την επαγγελματική του ενασχόληση και δ)΄ ρομαντικό , «θυσιαζόμενο» Δον Κιχώτη, στους μύλους υπέρ του αγνού και αειπάρθενου ποδοσφαίρου , για να κάνει την αγόρευση του .Αυτήν δήθεν με αφορμή την διαιτησία του Δραμινού (=όπου η «ασπρόμαυρη» ,ΠΑΟΚεξαρτώμενη , Δόξα ) , του Κ. Κοτσάνη, στο ΠΑΟΚ_ ΑΕΛ 2-1.

 


ΑΦΕΘΗΚΕ και πάλι, από την «Αθλητική Κυριακή» ο Κούγιας για «να συνηγορήσει» υπέρ του εαυτού του, αλλά και υπέρ των όσων είχε υποστηρίξει πριν από αυτόν ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΟΣΦΠ. Ο ασφαλώς ευφυέστατος , αλλά και τέλεια «ρονταρισμένος», λόγω δικηγορίας, στην επιθυμία και ανάγκη του, για να φανεί αρεστός και ουσιαστικά «υπηρετών» την πειραϊκή γραμμή, «έπλευσε» στα ίδια νερά με τον Κ.Καραπαπά. Προηγήθηκε, μέσω Ξάνθης, η απειλή του «ερυθρόλευκου», πως ο Β. Μαρινάκης και γενικά ο ΟΣΦΠ θα τα παρατήσουν, θα φύγουν. Ανάλογη, διδυμάδελφη ήταν και … «η απειλή, που είχε «Κούγια» στην «ούγια» της, ότι … «Δευτέρα μεσημέρι θα πάει στον Γραμμένο για να παραδώσει τα δελτία των παικτών της ΑΕΛ»!
ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΕ πλήρως ο Αλέξης, που έχει … «έξη» να κατηγορεί, να πολεμάει, να απαξιώνει την ΑΕΚ! Η οποία διέπραξε το ασυγχώρητο έγκλημα (επί εποχής Μιχάλη Τροχανά) να τον χρίσει (έστω για λίγα 24ωρα) «πρόεδρο της Ενωσίτικης ΠΑΕ» (= νεκρογεγονός παρόμοιας σημασίας με τον υποβιβασμό της ομάδας στην Γ΄Εθνική)!
ΥΠΟ την ανοχή της «Αθλητικής Κυριακής», που του έστησε κόκκινο χαλί, για την προγραμματισμένη «αγόρευση» του, με ένα και μοναδικό σκοπό. ΄Όχι, βέβαια, να πλήξει το Ιβανικό καθεστώς της Τούμπας (= που δεν τολμάει να θίξει έστω το μικρό νυχάκι των Γκιόργκι, Ιβάν, Κυριακοκυριάκου, Μακογκαγκάτση, Τεβεκέλη, Πορτογάλου αντι-Μίχελ, Παντελή Κωνσταντινίδη , Ράζβαν Ρομανέσκου κ.ά.). Αλλά για ταυτόχρονη σύμπλευση με τον ΟΣΦΠ και συνηγορία στα όσα προείπε ο Κ.Κ. Και προπάντων: για «Bulling» ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΕΚ κι επηρεασμό του «άρχοντα του διαιτητικού σκότους», του Πορτογάλου Περέϊρα, ώστε για την ερχόμενη Κυριακή να ορίσει τετραδοπεντάδα (=από τον α΄ως τους βοηθούς και τον 4ο ως τον παρατηρητή) της απόλυτης αρεσκείας του!

 


• Ο ΑΛ. ΚΟΥΓΙΑΣ αναπνέει, ζει, ως επαγγελματίας ποδοσφαιρικός παράγοντας, ιδιοκτήτης εναλλασσόμενων ΠΑΕ, που ανταποκρίνονται –ανέχονται τουλάχιστο για μία ή δύο σεζόν τον «ανεμοστροβολικό» χαρακτήρα του , προκειμένου ΝΑ ΠΛΗΤΤΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ! Αδιαφορώντας, με σαρωτικό-τσουναμικό τρόπο, για τον σεβασμό, που όφειλε προς την «θεά», η οποία – κακή τη μοίρα- του επέτρεψε να εξασφαλίσει την παραγοντική «αιωνιότητα» σαν (και όχι ως…) «πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ»!

Τα Υστερόγραφα

Υ.Γ 1.: Φίλε-συνάδελφε Γιώργο Λυκουρόπουλε, αντιλαμβανόμαστε τα συρματοπλέγματα, που υποχρεώνεσαι να ανέχεσαι, ώστε να ηγείσαι στην παρουσίαση της «Αθλητικής Κυριακής». Αν εξαρτιόταν, από την δημοσιογραφική γνώση, οντότητα και τις αρχές σου , ασφαλώς δεν θα επέτρεπες τουλάχιστο στον Κούγια να ασχημονήσει και αυτή την Κυριακή κατά της ΑΕΚ .Στη μοναδική, που αναφέρθηκε με ονοματεπώνυμο, κατά το φινάλε του εμετικού μονολόγου του, ενώ δεν είχε τα κότσια για να ονομάτιζε την Ξάνθη, αν αυτή έχει «κρυφό ιδιοκτήτη» (τον Ιβάν;), όπως ανέφερε για «Βέροια», «Κέρκυρα» . ΄Όπως δεν είχε τα άντερα να μιλούσε ανοικτά (μήπως για τον Ατρόμητο;). πως συγκροτείται από πλειάδα δανεικών παικτών, που τους χρησιμοποιεί μόνο κατά των αντιπάλων του(;) ή των (;) αφεντικών του!

Υ.Γ.2: Φίλε-συνάδελφε, Γιώργο Λυκουρόπουλε, στο Κυριακάτικο ενεργητικό σου, κόντρα στην ανίερη αντι- «Ενωσίτικη» λαίλαπα του Αλέξη (=όπως είχε κάνει και μετά το Ξάνθη- ΑΕΛ), ότι δρασκέλισες ένα μέρος από τα συρματοπλέγματα κι έκλεισες την τηλεφωνική σύνδεση, προκαλώντάς τον με το «Εγώ θα περιμένω αύριο, για να δω, αν καταθέσεις, στην ΕΠΟ, τα δελτία των παικτών σου»! Γιώργο, με αυτό πράγματι όχι μόνο «τον άδειασες», αλλά και «τον ράπισες» . Του μηνυμάτισες, ότι όλα αυτά τα λέει και τα κάνει, για να εκβιάσει την διαιτησία τ6ου αγώνα του με την ΑΕΚ! Και τον ξεγύμνωσες , εννοώντας βασικά το «Κούγια, βάλε μέσα τον πέτσινο …σουγιά»!
Υ.Γ. 3: Φίλε-συνάδελφε, Γιώργο Λυκουρόπουλε, υποβιβάζεις την στάθμη της ιστορικής εκπομπής, με ξεκίνημα όπως το χθεσινό. Με Γιώργο Μίνου και Αλέξανδρο Πασχαλάκη , που μάλλον έχουν συνθέσει μόνιμο αδιάσπαστο δίδυμο, για το γούρι του φεϊσμπουκαδόρου Γκιόργκι, του «μαντιλο-Ζορό» Ρουμανέσκου και γενικά του «στρατηγείου» της Μικράς Ασίας 1-Τούμπας. ΄Ελεος πια με τον «ΑλέξανδροΠασχαλάκη) …Κούγια του ΠΑΟΚ», με τον «΄Ελληνα (Πασχαλάκη) …Βιερίνια» του διορισμένου «πρωταθλητή 2019»!
Υ.Γ.4: Σχεδόν πλήρης ΠΑΟΚατάληψη και της «Αθλητικής Κυριακής», με μοναδική παρένθεση τα περί τον Ολυμπιακό. Στην χθεσινή εκπομπή δεν θεωρήθηκε αρκετό το δίδυμο Μίνου- Πασχαλάκη, γι΄αυτό προστέθηκε ο Κώστας Χαλκιάς; Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας , με 85 συμμετοχές στον ΠΑΟΚ, παρών στο πάνελ της εκπομπής. Φουλ «ασπρόμαυρη» ενίσχυση της «Α.Κ.», προφανώς από τον φόβο, ότι η ΠΑΟΚτζίδικη εκπομπή του Καναλιού Σαββίδη, θα αρμέξει θεατές-πελάτες, από την κρατική.

Οικτρά λανθασμένη εκτίμηση από τους υπεύθυνους της «Αγίας Παρασκευής», αφού ήδη έχουν τα νούμερα τηλεθέασης , αποδεικτικά της φοβερής αποτυχίας της «Total». Τραγικό ναυάγιο η μεσονύκτια κουραστικότατη, φλύαρη, μονότονη , δήθεν εξυπνακίδικη, «Λουδοβίκια 11» , αγγλοαντιγραφή , τηλεπαράσταση. Στα πολλά ανύπαρκτου ενδιαφέροντος «τηλεφούσκα», ότι στους «πρωταγωνιστές» της κόλλησε και ο εγκαταλείψας την Παναχαϊκή , για να γίνει υπάλληλος του Ιβανέϊκου. Ο λόγος για τον αδιόρθωτο περιφερόμενο από δω κι από κει, Κώστα Κατσουράνη. Αιδώς (και συ) Πατρινέ . Η εκπομπή θα μετανομαζόταν ήδη σε «Γεωργιανο-ρωσικός Τιτανικός» . αν έλειπε η Χριστίνα(ρα) Βραχάλη, που με την Κολωνακιώτικη ενδυμασία της και γενικά την καταπληκτική άνεση της , κακώς δεν προτίμησε να βγαίνει σε μια από τις εκπομπές , που παρελαύνουν, όχι απλά επίδοξα, αλλά καταξιωμένα μοντέλα. Κάποιος δικός της δεν βρίσκεται για να την συμβουλεύσει, ώστε να μη χαραμίζεται σε μια γωνία αθλητικής εκπομπής; Μιας «Total», στην κυριολεξία άγουστης, ατάλαντης και με το «ΜΑΥΡΟ» να κυριαρχεί καταλυτικά του … «ασπρόμαυρου»; Ο αδικημένος επαναστάτης του «΄Εψιλον», ο Μένος Φουρθιώτης θα έβγαζε δέκα μονάδες πιο πάνω εκπομπή , όπως άλλωστε έχει να επιδείξει με τα πετυχημένα, αλλά «σφαγιασθέντα», από τον Ιβάν, «Αποκαλυπτικά» του!


Comments are closed.