ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κρέεκ: Στεναχωρήθηκα, αλλά μπορεί να επιστρέψει η ΑΕΚ

Πολύ καλά ενήμερος για τα τεκταινόμενα στην ΑΕΚ είναι ο Μίσελ Κρέεκ.

Published

on

Ο Ολλανδός πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Μίσελ Κρέεκ, μίλησε μεταξύ άλλων και για την ΑΕΚ, δείχνοντας απόλυτα ενήμερος για τις εξελίξεις γύρω από την ομάδα.

kreekΔήλωσε πως πέρασε πολύ καλά στην Ένωση, ενώ πιστεύει πως μπορεί να επιστρέψει ψηλά αν οι φίλαθλοι δεν την εγκαταλείψουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε για την ΑΕΚ στο Novasports.gr:

Για τον υποβιβασμό της πρώην του ομάδας, ΑΕΚ:

“Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ όταν έμαθα τα νέα, γιατί πέρασα πραγματικά καλά εκεί. Ελπίζω να επιστρέψουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην Σούπερλιγκ. Θα είναι μια δύσκολη περίοδος και ελπίζω οι οπαδοί να σταθούν στο πλευρό της ομάδας”.

Για το μέλλον της ΑΕΚ:

“Αν βρίσκεσαι μέσα σε ένα υγιές περιβάλλον, με τακτοποιημένα τα οικονομικά ζητήματα, τότε αυτό θα είναι καλό για το μέλλον. Και αυτό γιατί θα αρχίζεις μια νέα προσπάθεια με γερές βάσεις. Ίσως να είναι ένα καλό παράδειγμα αυτό που γίνεται με τους Ρέιντζερς και ελπίζω όλα να πάνε καλά με την ΑΕΚ”.

Μεγαλωμένος σε χρόνια που το να είσαι ΑΕΚ δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο. Άλλωστε γεννημένος το 1990 το πρώτο πρωτάθλημα που είδα από την ποδοσφαιρική ΑΕΚ ήταν το 2018. Χρόνια συνήθως αποτυχημένα, μίζερα αλλά με πολύ συναίσθημα και πάθος. Ένα πάθος που ολοένα και μεγαλώνει όπως το μεγαλείο της... Δεν είμαστε ΑΕΚ για τα εύκολα. Κάθε μέρα δίπλα της είναι και ένας άνισος αγώνας μεταξύ λύπης και χαράς. Και πολλή πολλή αγάπη.