ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κωστένογλου: “Μεταγραφή με προοπτική διετίας”

O Nίκος Κωστένογλου σχολίασε την μεταγραφή του Πέτρου Μάνταλου, την οποία χαρακτήρισε ως πολύ έξυπνη κίνηση για την ΑΕΚ

Published

on

O Nίκος Κωστένογλου σχολίασε την μεταγραφή του Πέτρου Μάνταλου, την οποία χαρακτήρισε ως πολύ έξυπνη κίνηση για την ΑΕΚ

kwstenoglouΟ πρώην προπονητής της ΑΕΚ και της Ξάνθης μίλησε στην “Ώρα των σπορ” για τη νέα μεταγραφή της ομάδας. Ο Νίκος Κωστένογλου είπε πως η Ένωση έχει κάνει μια μεταγραφή με προοπτική διετίας και τόνισε πως ο Μάνταλος είναι ένας παίκτης με πολύ ιδιαίτερα αγωνιστικά χαρακτηριστικά

“Ο Πέτρος είναι ένα παιδί που έχει δείξει τις δυνατότητες του και τι μπορεί να κάνει. Η απόκτηση του από την ΑΕΚ είναι πολύ σωστή και κινείται πάνω στο πλαίσιο επιστροφής της ομάδας. Είναι μεταγραφή επιπέδου Σούπερ Λίγκα και η ΑΕΚ σωστά σκέφτεται από τώρα πως θα κινηθεί όταν επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία. Πολύ έξυπνη κίνηση, είναι ένας παίκτης με πολύ ιδιαίτερα αγωνιστικά χαρακτηριστικά.

Παιδί που επιθετικά κινείται σωστά και γνωρίζει πώς να αναπτύσσει το παιχνίδι με ή χωρίς την μπάλα, σε κοντινές και μακρινές αποστάσεις. Διαθέτει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και είναι ένας από τους πιο βελτιωμένους παίκτης του ελληνικού πρωταθλήματος.

Όμως στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, αυτό που έχει επίσης μεγάλη σημασία είναι και οι στημένες φάσεις. Και εκεί είναι πολύ δυνατός. Ο Μάνταλος έχει πολύ καλά στημένα και τα εκμεταλλεύεται η ομάδα του. Εκτελεί τα φάουλ και τα κόρνερ και μπορεί να δημιουργήσει κινδύνους στην αντίπαλη εστία.

Η ποιότητα του Μάνταλου δεν είναι ούτε για το επίπεδο της Β’ Εθνικής. Είναι μεταγραφή με προοπτική διετίας. Ωστόσο αυτό δείχνει ότι η ΑΕΚ κινείται με στόχο τα επόμενα χρόνια. Όπου θα επιστρέψει σίγουρα εκεί που της αρμόζει.”

Continue Reading
Advertisement