ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Κόλαση μέσα στο τζαμί…

Παράδεισος για τους Ενωσίτες, κολαστήριο για τους φιλοξενούμενους πρόκειται να γίνει το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Published

on

539830_10151349779262912_2005453161_nΠαράδεισος για τους Ενωσίτες, κολαστήριο για τους φιλοξενούμενους πρόκειται να γίνει το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Τι περιλαμβάνει το πλάνο που επεξεργάζονται οι άνθρωποι του Δημήτρη Μελισσανίδη

Το νερό άρχισε να μπαίνει στα αυλάκι όσον αφορά την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, μετά την πρώτη επαφή με τον Δήμο και των ανθρώπων του Δημήτρη Μελισσανίδη αλλά και την στήριξη της Περιφέρειας (με τα 20 εκατ. Ευρώ). Όπως έχετε ενημερωθεί, ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης θέλει το γήπεδο να είναι καθαρά ποδοσφαιρικό και να θυμίζει τις ρίζες της ομάδας!

Προς αυτή την κατεύθυνση δουλεύουν οι Ιταλοί Τζίνο Τζαβανέλα και Μάσιμο Μαγιοβιέτσκι, σε συνεργασία με τον Θανάση Κυρατσού. Το σημαντικότερο στοιχείο του νέου γηπέδου είναι ότι θα θυμίζει κλουβί. Η πρόθεση που υπάρχει είναι να τηρηθεί η μίνιμουμ απόσταση αγωνιστικού χώρου – εξεδρών που προβλέπει η UEFA, δηλαδή, 6 μέτρα στα πλάγια και 7,5 μέτρα στα πέταλα. Ο στόχος είναι όπως καταλαβαίνετε, η δημιουργία μίας καυτής έδρας, η οποία θα γίνει ο παράδεισος για τους Ενωσίτες, μετά τα όσα έζησαν για τόσα χρόνια στο παγωμένο ΟΑΚΑ και κολαστήριο για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι θα τρέμουν να αγωνίζονται στον ΝΑΟ της ΑΕΚ!

Τα συναισθήματα θα γίνονται ανάμεικτα και απ’ το δέος θα περνούν στον φόβο. Όπως έλεγε και ένα παλιό ενωσίτικο σύνθημα, «κόλαση, κόλαση, μέσα στο τζαμί, μονάχα… @@@@@ θα βγείτε ζωντανοί».

Continue Reading
Advertisement