Έγινε της μουρλής!!!

0

Αποθέωση για τους παίκτες της ΑΕΚ στο ξενοδοχείο! Τη νύχτα μέρα έκαναν οι Ενωσίτες

 

Ατμόσφαιρα που θύμισε… Νίκος Γκούμας δημιούργησαν οι εκατοντάδες φίλαθλοι της ΑΕΚπου βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η ομάδα για τον τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Όπως είχατε ενημερωθεί από το πρωί, η Original 21 έκανε κάλεσμα στον κόσμο για συγκέντρωση στη Νέα Φιλαδέλφεια και πορεία μέχρι την Αττική Οδό για την ψυχολογική τόνωση της Ένωσης πριν τον αγώνα με τους γαύρους.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ ακολούθησαν το κάλεσμα και πήγαν στο ξενοδοχείο. Εκεί τα συνθήματα και τα καπνογόνα έκαναν την ατμόσφαιρα να θυμίζει γήπεδο . Οι παίκτες τρελαμένοι και έκπληκτοι τραβούσαν βίντεο . Ο κόσμος όχι απλά ζήτησε απαίτησε την νίκη απέναντι στον μισητό αντίπαλο Ολυμπιακό και εκείνη να φέρουν την κούπα στη Νέα Φιλαδέλφεια εκεί όπου θα τους περιμένει άλλο ένα κιτρινόμαυρο πάρτι .

«Κύπελλο για το Δικέφαλο», φώναξαν ρυθμικά οι Ενωσίτες. Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι παίκτες συνομίλησαν με αντιπροσωπεία φιλάθλων. Η ΑΕΚ πρέπει να διεκδικεί τίτλους, όποιος και να είναι αντίπαλος, ακόμα και η Μπαρτσελόνα, τους είπανε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο που εξασφάλισε το AEK LIVE


Comments are closed.