Κύπελλο και μετά… κάθαρση!

0

Η μοναδική θέση που οφείλει να έχει η ΑΕΚ είναι στην κορυφή. Αυτό ΠΡΕΠΕΙ να είναι αδιαπραγμάτευτο από όλους τους υποστηρικτές της ομάδας.

cats

Οπότε μία σεζόν που βρίσκει την ΑΕΚ 20 βαθμούς πίσω από την κορυφή δεν μπορεί να είναι επιτυχημένη (παρά τις πράγματι ιδιαίτερες συνθήκες που αντιμετώπισε).

Ακόμα και η νίκη επί του Ολυμπιακού έδειξε… επιστροφή στα παλιά αλλά όχι στο βαθμό που πρέπει για να κάνεις πραγματικά τον αντίπαλο να τρέμει.

Το Κύπελλο είναι (ή ήταν θα δείξει) μία τεράστια ευκαιρία για την ΑΕΚ να δείξει πως πράγματι είναι εδώ. Να νικήσει σε έναν τελικό με οπαδούς και των δύο ομάδων τον Ολυμπιακό και μετά να κινήσει πιο δυναμικά τις διαδικασίες για την κάθαρση.

Αφήνει πίκρα σε πολύ κόσμο της ΑΕΚ η απόφαση Κοντονή καθώς σε όλες τις οπαδικές συζητήσεις η κατάκτηση του Κυπέλλου ήταν πρώτο θέμα!

Η επίσημη ΑΕΚ φυσικά για τους δικούς της λόγους, απόλυτα σεβαστούς ειδικά αν έχουν και το επιθυμητό αποτέλεσμα, παίρνει το μέρος του Υπουργού, αλλά είναι σίγουρο πως δεν θα έλεγε όχι σε περίπτωση συνέχισης του θεσμού, όπως ο Σαββίδης.

Μακάρι να συνεχιστεί το Κύπελλο, να διεξαχθεί ένας μεγάλος τελικός και να δείξει εκεί η ΑΕΚ το πραγματικό της DNA. Εκείνο που την έκανε ξακουστή ανά τον κόσμο και που ανάγκασε συλλόγους μεγαλύτερης εμβέλειας από τον Ολυμπιακό να προσκυνήσουν!

Βασίλης Αντωνίου, aek-live.gr


Comments are closed.