ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λέτε να είναι Περο… γαυράκι;

Ο Παναγιώτης Αλιατάς γράφει για μία μεταγραφική “ήττα” που δεν πόνεσε την ΑΕΚ

Published

on

Είπα να ρίξω μια ματιά στο βιογραφικό του Περογαμβράκη που σύμφωνα με το ρεπορτάζ αποτελούσε μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ.

pe1Βρήκα ότι πριν 2 χρόνια ουσιαστικά ήταν στα αζήτητα και έψαχνε για ομάδα. Το γεγονός ότι από την απαξίωση έφτασε να είναι βασικός στον αγαπημένο του ΟΦΗ, είναι αναμφισβήτητα θετικό. Από την άλλη τα μόλις 2 γκολ σε 15 αγώνες δεν τον χαρακτηρίζουν και κίλερ.

Του χρόνου θα είναι ήδη 27 ετών, όμως όλα αυτά είναι απλά αριθμοί. Το παν είναι να έχεις εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που κάνουν τον σχεδιασμό. Κι εμείς τους έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη!

Αν αναρωτιέστε γιατί από όλους αυτούς που έχουν ακουστεί ως μεταγραφικοί στόχοι της ΑΕΚ, επέλεξα τον Περογαμβράκη, είναι γιατί συμφώνησε να παραμείνει στον ΟΦΗ μέχρι το 2017, οπότε δεν κινδυνεύουμε να μας πούνε ότι κάνουμε πόλεμο στο παλικάρι ή προσπαθούμε να χαλάσουμε μεταγραφές.

Δεν είναι από τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που τα «βάφεις μαύρα» όταν χάνονται για την ΑΕΚ όμως επειδή οι μανατζαρέοι είναι μια κάστα ανθρώπων που γνωρίζει άριστα την επομένη μέρα των ομάδων, θεωρώ πολύ ανησυχητικό το γεγονός ότι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής προτιμάει τον ΟΦΗ που είναι μόλις δυο πόντους πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού από την ΑΕΚ του Μελισσανίδη που του έκανε μάλιστα και καλύτερη πρόταση οικονομικά!

Δεδομένα είναι όλα αυτά, που είναι απαραίτητα για όποιον θέλει να κάνει μια αξιοπρεπή ανάλυση σχετικά με την πορεία της ΑΕΚ. Όπως θετικά δεδομένα είναι η κλεισμένη μεταγραφή του Μάνταλου και η περίπτωση Ανέστη που είπε όχι στον γαύρο για την ΑΕΚ της Β’εθνικής!

Παναγιώτης Αλιατάς
aliatas74@gmail.com
https://twitter.com/aliatas74

https://www.facebook.com/profile.php?id=100007008786566

Continue Reading
Advertisement