ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λύμπε: Θα πάρουμε και στόπερ και 2 επιθετικούς!

Με τρεις παίκτες θα ενισχυθεί η ΑΕΚ αποκάλυψε ο Νίκος Λυμπερόπουλος στα Χάνια Πηλίου.

Published

on

1017415Με τρεις παίκτες θα ενισχυθεί η ΑΕΚ αποκάλυψε ο Νίκος Λυμπερόπουλος στα Χάνια Πηλίου σημειώνοντας πως οι μεταγραφικές κινήσεις θα γίνουν χωρίς βιασύνες και με συγκεκριμένη στόχευση…

Αναλυτικά τα όσαι είπε στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της προετοιμασίας της Ένωσης:

– Νίκο, πως βλέπεις τα πράγματα μέχρι σήμερα;

«Κοιτάξτε, βρισκόμαστε στο στάδιο της προετοιμασίας. Θέλει υπομονή από όλους. Δεν πρέπει να ξεχνάμε που βρισκόμαστε. Ξέρω ότι οι απαιτήσεις είναι υψηλές αλλά πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε. Πάνω από όλα όμως πρέπει να υπάρχει μέτρο σε όλα»!

– Εννοείς στις μεταγραφές;

«Επειδή είναι δικό μου κομμάτι αυτό, αν κάτσουμε μία μέρα να σας αναλύσω τι απαιτήσεις υπάρχουν θα παραξενευτείτε».

– Υπάρχει κάποια απόφαση για ενίσχυση του ρόστερ;

«Είναι αλήθεια ότι κοιτάζουμε. Μας έχουν προταθεί πολλές περιπτώσεις. Κάποιες καλές κάποιες κακές, κάποιες εξωπραγματικές, που δεν μπορείς να συζητήσεις μαζί τους γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε στη Γ’ και όχι στην Α’. Έχουμε κάποιες μέρες μπροστά μας, μιλάμε με το τεχνικό τιμ, θα δούμε…».

– Σε ποιες θέσεις εξετάζετε το ενδεχόμενο ενίσχυσης;

«Κοιτάμε για στόπερ και για ακραίους επιθετικούς…».

– Είπες ακραίους, δηλαδή πάνω από έναν;

«Ναι, ναι…»

– Υπάρχει χρονοδιάγραμμα για τις μεταγραφές;

«Καλό θα είναι να γίνουν το συντομότερο δυνατό. Το θέμα είναι όμως πως αν είναι να γίνει μεταγραφή βιαστικά ή μόνο για να γίνει καλύτερα να μη γίνει καθόλου. Δε θέλουμε να φορτώσουμε την ομάδα με κάτι ακόμα. Καλύτερα να μην το κάνουμε καθόλου. Ξέρω που βρισκόμαστε, υπάρχει πίεση, αλλά έχουμε συνηθίσει σε αυτή, δεν υπάρχει λόγος… Εγώ δεν πιέζομαι καθόλου σε αυτό το κομμάτι. Να κάνω κάτι τρελό, απλά για να κάνω».

– Υπάρχει περίπτωση να μη γίνει καμία;

«Το βλέπω λίγο δύσκολο. Από την άλλη όμως, από τη θεωρεία στην πράξη υπάρχει απόσταση…».

– Όσο περνάει ο χρόνος τα πράγματα είναι καλύτερα για σας, καθώς πέφτουν και τα κασέ…

«Ξέρετε τι γίνεται; Επειδή υπάρχει ένα μεγάλο όνομα από πίσω, του κ. Μελισσανίδη, δεν πέφτουν τα κασέ! Για αυτό λέω ότι χρειάζεται υπομονή! Και εμείς θέλουμε να δούμε την ομάδα εκεί που πρέπει και εμείς ονειρευόμαστε κάποια πράγματα, αλλά όλα αυτά θέλουν χρόνο. Το θέμα είναι να κάνουμε περισσότερα σωστά από λάθη. Γιατί λάθη θα κάνουμε δεν υπάρχει περίπτωση. Αυτό είναι το σημαντικό».

– Ψάχνετε παίκτες ενδεκάδας;

«Η εμπειρία μου, μου έχει δείξει ότι παίρνεις κάποιους παίκτες έτοιμους που δεν βγαίνουν και παίρνεις κάποιους άλλους που σου βγαίνουν λίρα εκατό. Σκεφτόμαστε και για το παρόν και για το μέλλον».

– Μπορεί να γίνουν περισσότερες από τρεις μεταγραφές;

«Αν βρεθεί κάτι καλό και ο προπονητής πει ότι θέλει και κάτι ακόμα θα το κοιτάξουμε».

– Σε ποια άλλη θέση κοιτάζετε για ενίσχυση;

«Πιο πολύ στις θέσεις που είπαμε. Αν υπάρξει κάτι καλό και οι όροι είναι καλοί για εμάς, θα το κοιτάξουμε. Αλλά πάντα με δεδομένο τη λογική. Γιατί δυστυχώς σε κάποιες περιπτώσεις δεν έχω δει λογική».

 

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της