Μάνατζερ Ντούμπερετ στο AEK LIVE: «Λόγω των χαρτιών δεν έπαιξε στην πρώτη ομάδα!»

0

717023Ο Βαγγέλης Γκροζάκης, εκπρόσωπος του Χριστόφορου Ντούμπερετ, μιλάει αποκλειστικά στο aek-live.gr για το πρόβλημα του πελάτη του και ποια βήματα θα γίνουν για να ξεπεραστούν. «Διερευνητικό το ενδιαφέρον της Λειψίας».

Λόγω καθαρά της ελληνικής νομοθεσίας, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να χάσει ένα πολύτιμο περιουσιακό της στοιχείο. Ο λόγος για τον Χριστόφορο Ντούμπερετ, ο οποίος όπως σας πληροφόρησε το aek-live.gr, αντιμετωπίζει (εδώ και καιρό) πρόβλημα με τα χαρτιά του, έχει λήξει η άδεια παραμονής του στην Ελλάδα, παρότι γεννήθηκε και μεγάλωσε στη χώρα μας.

Μετά τον Χριστόφορο Ντούμπερετ, το aek-live.gr ήρθε σε επικοινωνία με τον μάνατζερ του 19χρονου στόπερ, Βαγγέλη Γκροζάκη, προκειμένου να μας διαφωτίσει για το πρόβλημα που προέκυψε.
«Η έλλειψη των συγκεκριμένων εγγράφων στέρησαν από τον Χριστόφορο την δυνατότητα να γίνει επαγγελματίας. Μάλιστα λόγω των χαρτιών δεν μπορούσε να παίξει με την πρώτη ομάδα. Το είχε πει και ο Λίνεν σε δηλώσεις του», ήταν το αρχικό σχόλιο του κ. Γκροζάκη, ο οποίος στη συνέχεια ανέλυσε τα βήματα που θα γίνουν από την πλευρά του ποδοσφαιριστή για να ξεπεραστούν τα εμπόδια.

«Έχουμε καταθέσει τα χαρτιά για την ελληνοποίησή του. Τον Αύγουστο θα κατατεθεί νόμος στη βουλή περί ελληνικής ιθαγένειας. Αυτόν περιμένουμε για να δρομολογηθούν οι εξελίξεις. Δεν νομίζω να υπάρξει κάποιο πρόβλημα περαιτέρω. Εξάλλου, ο Χριστόφορος πληρεί όλες τις προϋποθέσεις. Έχει γεννηθεί εδώ, μεγάλωσε εδώ και πήγε σχολείο εδώ. Το ζήτημα είναι διαδικαστικό και περιμένουμε πότε θα πάρει την ιθαγένεια», είπε.

Ερωτηθείς για το μέλλον του στην ΑΕΚ υποστήριξε ότι και ο Ντούμπερετε στο aek-live.gr. «Για τον Χριστόφορο, η ΑΕΚ είναι προτεραιότητα. Περιμένουμε να υπάρξει κάτι επίσημο. Αν δεν υπάρχει κάποια πρόταση, τότε θα βάλουμε κάτω όλα τα δεδομένα, τι είναι καλό για το παιδί και τί για την Ένωση».

Κληθείς να σχολιάσει την απουσία του Ντούμπερετ από τις δοκιμές που έγιναν στα Σπάτα εξήγησε: «Ο Δέλλας έτσι και αλλιώς τον ήξερε, απ’όταν τον ανέβαζε ο Χιμένεθ στην πρώτη ομάδα. Δεν χρειάστηκε να δοκιμαστεί. Είχε ένα πρόβλημα στους κοιλιακούς και θεωρήσαμε σωστό να τον προφυλάξουμε».

Στο τέλος τόνισε για την προοπτική να συνεχίσει ο πελάτης του την καριέρα του στη Λειψία: «Το ενδιαφέρον της γερμανικής ομάδας είναι καθαρά διερευνητικό. Όπως είπα πρώτος σταθμός είναι η ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα βλέπουμε…».

Χρήστος Κωνσταντινίδης


Comments are closed.