Μάνος Μακρής: «Έχουμε τεράστια οικονομικά προβλήματα» (vid)

0

makrhs manos

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα, αλλά ελπίζουν να τα καταφέρουν τόνισε ο Μάνος Μακρής, στην πρώτη συνάντηση της Ένωσης.

Ποιοι είναι οι στόχοι που έχετε θέσει εφέτος, υπάρχει κάποιο ταβάνι;

«Τους στόχους τους βάζει η ίδια η ΑΕΚ. Το όνομα και το μέγεθος της ΑΕΚ είναι τεράστια. Τώρα υπάρχουν μόνο λόγια, τέτοια εποχή σε όλα τα αθλήματα όλοι είναι πρωταθλητές. Η ΑΕΚ έχει ένα τεράστιο όνομα και μία τεράστια βαρύτητα. Από το όνομα της και μόνο είναι πρώτη, είναι μόνο για πρωτιές. Αυτό ευελπιστούμε και αυτό θέλουμε. Στον αθλητισμό δεν μπορείς να προβλέψεις τίποτα. Αυτό που ευελπιστούμε είναι οι αθλητές να είναι υγιείς. Μη ξεχνάτε πέρυσι είχαμε ένα πρόβλημα με τον Πέτρογλου, και ο Πέτρος σαν όνομα και σαν αθλητής έχει μία βαρύτητα στην ομάδα. Όταν από τον Ιανουάριο ήταν τραυματισμένος, βγήκαμε εκτός στόχων. Πολλοί μας κατηγόρησαν ότι δεν μπήκαμε τετράδα και δεν μπήκαμε Ευρώπη, έχει να κάνει όμως και με την υγεία των αθλητών».

Η παλιά και η νέα ομάδα πιστεύετε θα δέσουν;

«Από τη στιγμή που ο κ. Ελγκέτα ήρθε εδώ από τον Φλεβάρη και έκατσε εδώ κοντά δύο μήνες, είδε πρόσωπα και πράγματα, θέλω να πιστεύω ότι ο κορμός που διατηρήσαμε με τις νέες προσθήκες που έγιναν ότι θα δέσει η χημεία και θα έχουμε μία καλή εικόνα. Να βγάλουμε την εικόνα της οικογένειας που βγάλαμε και πέρυσι».

Γνωρίζουμε όλοι ότι τα οικονομικά της ΑΕΚ δεν είναι τα καλύτερα, μπορεί να ανταπεξέλθει στις συνθήκες;

«Αυτό είναι ένα καυτό ερώτημα. Έχουμε τεράστιο οικονομικό πρόβλημα. Σαν ΑΕΚ, και προσωπικά σαν Μακρής δεν έχω κρύψει ποτέ το οικονομικό φάσμα που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ στο βόλεϊ. Ευελπιστώ και πιστεύω ότι από τη στιγμή που η ομάδα θα πάει καλά, θα βρεθούν δυο τρεις άνθρωποι, οι οποίοι θα είναι οικονομικά εύρωστοι και θα βοηθήσουν το τμήμα και την ΑΕΚ να εξυγιανθεί οικονομικά».

Ο κύριος Μακρής συμπλήρωσε για τον Άκη Φλαούνα, ότι δεν γνωρίζουν ακόμη ποια θα είναι η θέση του στη νέα ομάδα, αλλά σίγουρα θα βρίσκεται εκεί, γιατί η ΑΕΚ χρειάζεται ανθρώπους σαν αυτόν.

 


Comments are closed.