Μέχρι και πισίνα… έβαλαν για την ΑΕΚ!

0

dsc00850_896x672Μια σειρά από εργασίες πραγματοποίησαν οι άνθρωποι του Ατρόμητου  τις μέρες που βρέθηκε η ομάδα τους στο προπονητικό κέντρο του Πηλίου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, τις οποίες πλέον η ΑΕΚ, θα τις βρει εκεί, έτοιμες.

Σύμφωνα λοιπόν με τον sportdog που αντλεί τις πληροφορίες του από ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΦΩΣ», οι Περιστεριώτες, ενίσχυσαν τις εγκαταστάσεις του Πηλίου με έργα… ουσίας, τα οποία το αναβαθμίζουν ακόμα περισσότερο και το καθιστούν ιδιαιτέρως πιο λειτουργικό.

Συγκεκριμένα, προστέθηκε ειδική πισίνα με ζεστό-κρύο νερό, αυτή δηλαδή που χρησιμοποιούν οι αθλητές με το που τελειώνουν την προπόνησή τους για άμεση αποκατάσταση και αποθεραπεία. Επίσης, προστέθηκε στα αξεσουάρ των κηπουρών του κέντρου, ειδικό μηχάνημα για να κουρεύεται το χορτάρι. Ακόμα, τοποθετήθηκε εξέδρα με καθίσματα έξω από τα δύο κεντρικά γήπεδα, έτσι ώστε να μπορούν να παρακολουθούν την προπόνηση και τα φιλικά οι συνοδοί που βρίσκονται εκεί. Μπορεί να μην ακούγεται κάτι το ιδιαίτερο το τελευταίο, αλλά όπως μας είπαν οι γνωρίζοντες, θα πρέπει να τους πιστέψουμε πως είναι, διότι τις πρώτες μέρες παρουσίας του Ατρόμητου εκεί, είχε δημιουργηθεί μεγάλο θέμα με το που θα κάθονται οι συνοδοί και οι διάφοροι λοιποί άνθρωποι που βρίσκονταν στον χώρο, έχοντας όντως αντικείμενο εργασίας.

Τέλος, έγιναν και ορισμένες επιπλέον εργασίες μικρότερης σημασίας, που όμως βοηθούν κι αυτές στο να γίνει το κέντρο περισσότερο λειτουργικό και να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις ομάδας πρώτης κατηγορίας.


Comments are closed.