ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΔΙΑΦΟΡΑ

Μήνυμα προς τον Δημήτρη Μελισσανίδη

Published

on

0d30ca69034cbba8e7fafe8d468a38b1_XLΜας ήρθε το ακόλουθο ηλεκτρονικό μήνυμα το οποίο και μεταφέρουμε αυτούσιο… Αφορά τη σχέση της ΑΕΚ με την ΕΠΟ και με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις του διοικητικού ηγέτη της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ.

Μεγάλε ηγέτη της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη

Άκουσα τις δηλώσεις σου που αφορούσαν για την ΕΠΟ και για την Εθνική Ελλάδος Ποδοσφαίρου και είχες δίκιο για το ξήλωμα τους όλων αυτών που υπάρχουν στην ΕΠΟ, στην Εθνική Ελλάδος Ποδοσφαίρου.

Όμως για αρχή…

Πρώτα από όλα μεγάλε ηγέτη της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη πρέπει να ξηλώσεις το ψεύτικο σήμα από της φανέλες της ΑΕΚ και από τον ΟΠΑΠ γιατί αυτό το σήμα που έχει στις βαριές φανέλες η ΑΕΚ μας και που υπάρχει στον ΟΠΑΠ και στην Εθνική Ελλάδος Ποδοσφαίρου Ανδρών και σε όλες τις εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου της Ελλάδος είναι ψεύτικο.

 

STOP-STO-PSEFTOETHNOSIMOΕμείς οι αεκτζήδες που γνωρίζουμε από σήματα ομάδων συλλόγων και εθνικών ομάδων, αυτό το ψεύτικο σήμα που χρησιμοποιεί παντού η ΕΠΟ το αποκαλούμε επόσημο, κλικαροδόσημο, ψευτοεθνόσημο, είναι το σήμα μιας κλίκας που πολεμά το ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν έχει καμία σχέση με Εθνική Ελλάδος Ποδοσφαίρου, είναι το σήμα της διαφθοράς και των διεφθαρμένων της ΕΠΟ, είναι το σήμα του αφελληνισμού που υπάρχει από το 1949 (με βάση των μέχρι στιγμής αληθινών ντοκουμέντων) μέχρι σήμερα που χρησιμοποιεί εσκεμμένα η ΕΠΟ.

Με το ξήλωμα του ψεύτικου σήματος που υπάρχουν στις φανέλες τις ΑΕΚ και από τον ΟΠΑΠ σημαίνει ξήλωμα της ΕΠΟ!

Γι΄ αυτό…

ΝΑ ΞΗΛΩΘΕΙ ΤΟ ΕΠΟΣΗΜΟ!

Να ξέρεις μεγάλε ηγέτη της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη η Εθνική Ελλάδος Ποδοσφαίρου έχει το κανονικό σήμα-εθνόσημο με την ελληνική σημαία από τις 4 Νοεμβρίου 2013 και αυτό το σήμα-εθνόσημο πρέπει να υπάρχει στις φανέλες της ΑΕΚ και στον ΟΠΑΠ.

Μεταλλικός Άνεμος

Με ρίζα από την Πόλη και παππού αθλητή της πρώτης ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ δεν θα μπορούσα παρά να είμαι παράφορα ερωτευμένος μαζί της

Continue Reading
Advertisement