Μίλησαν για κερκίδες και σουίτες

0

Για τη χωρητικότητα του γηπέδου και τις σουίτες συζήτησαν ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τον Μάσιο Μαγιοβιέτσκι, στο ραντεβού της Τετάρτης, για το οποίο σας πληροφόρησε το aek-live.gr

γηπεδοαεκΟ διοικητικός ηγέτης των «κιτρινόμαυρων» είχε συνάντηση με τον Ιταλό αρχιτέκτονα, ο οποίος θα είναι ένας από τους ανθρώπους που καλούνται να ικανοποιήσουν τα «θέλω» του  και να υλοποιήσουν το όραμά του για την ανέγερση του γηπέδου. Ο Μαγιοβιέτσκι, που ως γνωστόν έπαιξε μεγάλο ρόλο στη δημιουργία του «Juventus Stadium», βρέθηκε στην Αθήνα και συνομίλησε με τον Μελισσανίδη για θέματα που αφορούν τον σχεδιασμό της «Αγίας Σοφίας».

Σύμφωνα με την SportDay, αναφέρθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου και τις σουίτες, για τις οποίες οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι 20, χωρίς πάντως να γίνει εκ νέου κουβέντα για τη χωρητικότητα. Πάντως, είναι ειλημμένη απόφαση ότι το γήπεδο θα είναι τεσσάρων αστέρων και θα έχει πολλά από τα χαρακτηριστικά που έχει στο μυαλό του ο Μελισσανίδης. Νωρίτερα, άλλωστε, στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, το «αφεντικό» της ΑΕΚ είχε αναφερθεί στη δημιουργία μουσείου της «Ενωσης», αλλά και του προσφυγικού ελληνισμού.


Comments are closed.