Μαγκιά από τις λίγες… Οι βετεράνοι του στίβου ετοιμάζονται να στείλουν ΜΟΝΟΙ τους, την ΑΕΚ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων!

0

“Τελευταία στιγμή ανακοινώθηκε οτι η διοίκηση της ΑΕΚ αδυνατεί να καλύψει τα έξοδα της παιδικής αποστολής της ΑΕΚ και του αρχιπροπονητή ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ για συμμετάσχει η ΑΕΚ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα Τρίκαλα!

13535810_10210343244444117_1336167188_n
Μια εξαμελης αποστολή που αποτελειται απο τον καλύτερο αθλητή στην Ελλάδα ο οποίος ετοιμαζεται να εκπροσωπήσει την ΑΕΚ και την χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό πρωταθλημα ΠΑΙΔΩΝ.
Απο ακόμη έναν αθλητή και μια αθλητρια που διεκδικουν θεση στο βάθρο των νικητών και έναν ακομη αθλητη που διεκδικεί θεση στην εξάδα. ΝΤΡΟΠΗ!

Δεν φτανει που η διοίκηση αυτή δεν πληρώνει τους ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ που εκπροσωπούν την ΕΛΛΑΔΑ σε διεθνές επίπεδο και τους γεμίζουν ψεύτικες υποσχέσεις. Εφτασαν στο σημείο να αρνούνται με ΘΡΑΣΟΣ ανιστόρητο να κατεβάσουν το ΜΕΛΛΟΝ της ΑΕΚ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Για τα παιδιά αυτά κρίνεται το μελλον τους γιατί διεκδικούν ΜΟΡΙΑ εισαγωγής τους στα Πανεπιστήμια!!!

Ο Δημήτρης Σταματιάδης πρεπει ως υπεύθυνος του τμήματος στιβου να ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πριν να ειναι ΑΡΓΑ!!! Εμείς ως ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ αθλητές του Στίβου είμαστε κοντά στο τμήμα και δεν θα αφήσουμε την παιδική ομάδα και την ίδια την ΑΕΚ να την διασυρθούν από την διοίκηση.
Ηδη έχουμε δρομολογήσει κινήσεις έτσι ώστε να δώσει πάση θυσία η ομάδα της ΑΕΚ το παρόν στα ΤΡΙΚΑΛΑ με την σημαία ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ τον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ που προπονεί τους καλύτερους παιδες στην ΕΛΛΑΔΑ που συμμετέχουν στην αποστολή!

Μιλάμε για έξοδα 700 ευρώ!!!

Ο ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ η σημαία και ο ΘΡΥΛΟΣ των στιπλ και της ΑΕΚ συνεχίζει να προπονεί και να βγάζει ταλέντα. Αυτα τα νέα παιδιά το αυριανό μέλλον της ΑΕΚ δεν εχει δικαίωμα καμία διοίκηση να υπονομεύει!!!
Η αποστολή θα πάει στα ΤΡΙΚΑΛΑ να αγωνιστεί και θα ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ την ΑΕΚ είτε το θέλουν είτε όχι!
Ο ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ μαζί με την εξαμελη αποστολη θα ειναι εκεί”.

Αυτό που διαβάσατε είναι η κατάθεση ψυχής των βετεράνων αθλητών του στίβου της ΑΕΚ. Και επειδή η ΑΕΚ έχει ακόμη ψυχή, επειδή η ΑΕΚ δεν πεθαίνει ότι και να κάνουν, όσο και να προσπαθούν να κατασπαράξουν τις σάρκες της, τα Τρίκαλα θα έχουν κιτρινόμαυρο χρώμα για ακόμη μια φορά… Και ας είναι μετά στην υποδοχή της επιστροφής ο Αλεξίου να ποζάρει μαζί με τα μετάλλια. Δεν πειράζει…


Comments are closed.