ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
Μαραθώνιος… γλειψίματος
Αναγνώστης του AEK LIVE καυτηριάζει σε mail του τα “σαλιαρίσματα” στον Τύπο με αφορμή την παρουσίαση των σχεδίων του γηπέδου

Τα επίσημα σχέδια της Αγιά Σοφιάς που παρουσιάστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών ενθουσίασαν δικαίως τον κόσμο της ΑΕΚ και απέδειξαν ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει πραγματικά κάτι μεγάλο στο μυαλό του. Η Ένωση δεν είναι απλά μία ομάδα! Πατάει στην ιστορία! Με την κατασκευή του γηπέδου και την ύπαρξη του Μουσείου προσφυγικού Ελληνισμού, η ΑΕΚ δίνει την ευκαιρία στα παιδιά, τους νέους φιλάθλους της να μάθουν την ιστορία του συλλόγου, τις καταβολές και τις ρίζες του.
Αναμφισβήτητα, το όραμα του αφεντικού της ομάδας είναι μεγάλο και συνάμα δύσκολο. Χρειάζεται ομαδική δουλειά, όπως τόνισε ο project manager του γηπέδου, Δημήτρης Ανδριόπουλος. Απαιτείται συντονισμός από τους ανθρώπους της ομάδας, με αυτούς του Δήμου αλλά και αυτούς που εργάζονται για την υλοποίηση της ανέγερσης της “Αγιά Σοφιάς”.
Εννοείται ότι στο… κάδρο υπάρχουν και οι δημοσιογράφοι, οι οποίοι οφείλουν να καλύπτουν τις εξελίξεις, να επισημάνουν τις δυσκολίες και να ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ τα προβλήματα που υπάρχουν ή θα προκύψουν. Το γλείψιμο, που έχει εξελιχτεί σε Μαραθώνιο σαλιαρίσματος, καθώς ξεκίνησε από την επιστροφή του ισχυρού άνδρα της Aegean στην ΑΕΚ και απογειώθηκε την προηγούμενη Τετάρτη, όμως δεν είναι δημοσιογραφική δουλειά, ούτε βοηθάει για την ολοκλήρωση αυτού του μεγαλόπνοου έργου, το οποίο δεν έχει καν ξεκινήσει.
Ο κόσμος της ΑΕΚ δεν είναι εφάμιλλος αυτού του σιχαμένου λιμανιού και δεν γουστάρει ούτε μασάει από σαλιάρικα σχόλια σφουγγοκωλάριων. Είναι εμετικό να διαχειρίζονται τα “δικά” μας μέσα, με τέτοιες φαμφαρολογίες και δηλώσεις του κώλου, τον ενθουσιασμό για τα σχέδια του γηπέδου. Όταν χτιστεί κάντε ό,τι θέλετε. Προς το παρόν το όνειρο βρίσκεται μόνο στην αρχή.
Κόψτε το γλείψιμο και τις θριαμβολογίες. Δεν είμαστε γαύροι…
Ένας αναγνώστης…

