Μεγάλη γιορτή αποφοίτησης του Νέστορα

0

 

Με μεγάλη επιτυχία έγινε το Σάββατο που μας πέρασε, η γιορτή της αποφοίτησης των παιδιών της Ακαδημίας του Κώστα Νεστορίδη για την σεζόν 2018-2019, στο GUGU GOAL CENTER , στις Αχαρνές.

 

Πλήθος κόσμου κάθε ηλικίας διασκέδασε, ειδικά οι αθλητές της ακαδημίας, οι οποίοι χάρηκαν ιδιαίτερα την μεγάλη στιγμή της απονομής των βεβαιώσεων  αποφοίτησης τους, από τον Χρήστο Αρβανίτη, που από την πρώτη στιγμή βρίσκεται δίπλα στα παιδιά της ακαδημίας.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πρόδρομος Τσολίδης, αφού υποδέχτηκε και καλωσόρισε μαζί με τον Αντιπρόεδρο Γιώργο Νεστορίδη όλους τους παρευρισκόμενους, τους ευχαρίστησε για την αρμονική συνεργασία της φετινής σεζόν, με γνώμονα  πάντα την σωστή εκπαίδευση του παιδιού και εξέφρασε την πεποίθηση ότι η νέα σεζόν θα είναι ακόμα πιο επιτυχής ! Ειδική αναφορά έγινε για την αρτιότητα και την εργατικότητα τόσο των προπονητών μας, όσο των γιατρών μας αλλά και των γραμματέων μας, στελέχη τα οποία  αποτελούν και τους πυλώνες, στους οποίους στηρίζεται και η πετυχημένη προσπάθεια της ακαδημίας

Άξιοι  αναφοράς επίσης, είναι οι 2 αγώνες μαμάδων  και μπαμπάδων που έλαβαν χώρα, υπό τα χειροκροτήματα αλλά και την κριτική των παιδιών τους, παραδίδοντας μαθήματα ποδοσφαίρου και ευγενούς άμιλλας σε όλους μας, προτού περάσουν βεβαίως στο μεγάλο  ‘ντέρμπυ’ της κατανάλωσης φαγητού και ποτού, σε μια δροσερή βραδιά υπό τους ήχους μουσικής.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος ευχαρίστησε τον συνεργάτη και ιδιοκτήτη των εγκαταστάσεων Γρηγόρη Γκουγκουλίτσα για την άψογη εξυπηρέτηση, τον ακούραστο φίλο του συλλόγου  Τριαντάφυλλο Κουγιουμτζόγλου για την φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης, τον γραφίστα Μπάμπη Κόλλια  για την συνεχή δημιουργική του υποστήριξη, τον μηχανογράφο Δημήτρη  Κούρμπαση  για την ανιδιοτελή υποστήριξη του site της ακαδημίας, καθώς και τον γιατρό Ω.Ρ.Λ. Μηνά Αρτόπουλο και την Ιατρική Πίστη, για την ιατρική κάλυψη που λαμβάνουν τα παιδιά μας και οι οικογένειες τους από την πρώτη μέρα ιδρύσεως του συλλόγου.


Comments are closed.