ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεγάλη ζήτηση στα διαρκείας και από το εξωτερικό!

Τα εισιτήρια διαρκείας για την χρονιά 2013-2014 έχουν είδη τεθεί σε κυκλοφορία εδώ και λίγες μέρες με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να είναι πλήρως ικανοποιημένοι με την πώληση μέχρι στιγμής.

Published

on

Τα εισιτήρια διαρκείας για την χρονιά 2013-2014 έχουν είδη τεθεί σε κυκλοφορία εδώ και λίγες μέρες με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να είναι πλήρως ικανοποιημένοι με την πώληση μέχρι στιγμής. Μάλιστα υπάρχει έντονη κινητικότητα και από Ενωσίτες του εξωτερικού!

xekiname-arxiΟ κόσμος ενισχύει την ομάδα με αγορά εισιτηρίου διαρκείας. Τι κι’ αν η Ένωση θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της σε μικρή κατηγορία… Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει μεγάλη ζήτηση για τα διαρκείας και από το εξωτερικό. ΑΕΚτζήδες από Καναδά, Νέα Υόρκη, Αυστραλία, Καναδά και Κύπρο αγοράζουν διαρκείας παρόλο που η απόσταση δεν τους επιτρέπει να παρακολουθούν την  ΑΕΚ από κοντά!

Αυτό είναι ένα δείγμα ότι ο κόσμος θέλει να στηρίξει την νέα προσπάθεια. Οι Ενωσίτες του εξωτερικού με αυτόν τον τρόπο θέλουν να βρίσκονται κοντά στην Ένωση και να συνεισφέρουν οικονομικά στην ομάδα. Άλλωστε ο κόσμος της ΑΕΚ ποτέ δεν την εγκατέλειψε.

 

Continue Reading
Advertisement