ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Μελισσανίδης: Σύντομα θα έχουμε νέα για το γήπεδο

Published

on

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποκάλυψε πως σύντομα βγαίνει η άδεια για το γήπεδο βρισκόμενος όπως και τα προηγούμενα καλοκαίρια στην Μύκονο. Εκεί, τον πλησίασαν οπαδοί της ΑΕΚ και δεν έχασαν ευκαιρία να τον ρωτήσουν τι συμβαίνει με το θέμα του γηπέδου.

Ο πρόεδρος της ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕ βρισκόταν σε εστιατόριο στο νησί των ανέμων, τον αντιλήφθηκαν φίλοι της Ένωσης και αμέσως έτρεξαν να ενημερωθούν από τον πλέον αρμόδιο για το θέμα της «Αγιάς Σοφιάς». Η απάντηση που πήραν φαίνεται πως ήταν η εξής: «Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι σύντομα θα έχουμε νέα. Θα πάρουμε την άδεια και αμέσως θα ξεκινήσουν τα έργα».

Στα κλιμάκια της ομάδας υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως σύντομα θα βγει η άδεια για το γήπεδο, αφού πρόσφατα είχαν επικοινωνία με τον Σκουρλέτη ο οποίος άσκησε κι αυτός με την σειρά του πίεση για να εγκρίνει ο Δήμος την υψομετρική άδεια. Αν συνεχίσει να καθυστερεί ο Δήμος ο Υπουργός θα πάρει πάνω του το θέμα και θα εκδώσει ο ίδιος την άδεια για το γήπεδο χωρίς την έγκριση της δημοτικής αρχής αφού θα είναι καλυμένος κι από τον νόμο.

Continue Reading
Advertisement