Με … «Εθνική κηδεία» το λουκέτο» στο ΟΑΚΑ!

0Με τον πιο άδοξο τρόπο μπήκε λουκέτο στο ποδοσφαιρικό «νεκροταφείο», το ΟΑΚΑ, για την Εθνική ομάδα.

Με απίστευτη ήττα από την άσχετη Εσθονία- ομάδα γ΄κατηγορίας (όπως κατάντησαν οι γνωστοί ένοχοι και την δική μας). Με αυτογκόλ του εξαιρετικά φιλότιμου Βασίλη Λαμπρόπουλου, στο 44΄, κρίθηκε το αποτέλεσμα, με το οποίο για άλλη μια φορά διασύρθηκε και δυσφημίστηκε το ποδόσφαιρο. ΄Ολο το βάρος για το αυτογκόλ δεν πέφτει στον στόπερ της ΑΕΚ, γιατί προδόθηκε από το λασποβρεγμένο τερέν και διότι καταλήφθηκε εξ απήνης από την ασυνήθιστη, για την εμπειρία και την κλάση του, αδυναμία του αρχηγού Σωκράτη Παπασταθόπουλου (κατά την έκφραση «έφαγε χορτάρι» από αντίπαλο, στην αριστερή πλευρά της περιοχής μας). Αλλά για τον «Αρσεναλίστα» πρώην άσο της «΄Ενωσης» να σημειωθεί, πως ήταν ένας από τους ελάχιστους, που «έβγαλαν το συκώτι τους» για να αποτρέψουν την σοκαριστική ήττα – την καταδικαστική για την κατάληψη έστω της 2ης θέσης στον ΄Ομιλο μας, που «χαρίστηκε» τελικά στην Ουγγαρία, νικήτρια με 2-0 των αδιάφορων «ξυλοκόπων» της (1ης) Φινλανδίας.

Γράφει ο Φ.Κ. στο AEK LIVE

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ χρησιμοποίηση του ΟΑΚΑ, για έδρα της Εθνικής (μεταφέρεται στο Παγκρήτιο – του Γκαγκατσικού κουμπάρου, δεινού τελετάρχη επικοινωνιακού Τζώρτζογλου- και στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας- για να είναι πλήρως εξοικειωμένοι οι δύο ΄Αγγελοι…) συνδυάστηκε με την παταγώδη και πολύπλευρη αποτυχία. Το τερατούργημα της αλωμένης, από τους αντιΑΕΚτσίδικους «συμμάχους» (ΟΣΦΠ- ΠΑΟΚ , με «ουρές» τους τον ΠΑΟ και τον Ατρόμητο) δήθεν Εθνικής ομάδας έφτασε πια στο πιο κάτω σημείο του «ενταφιασμού» της . Την «εξόδιο ακολουθία» έμελλε να τελέσει ο «Αγιορείτης» , εικονοκλάστης και καταχραστής της επίκλησης « ΄Ωχ, Παναγιά μου», ο ΄Αγγελος Αναστασιάδης!Ο ΑΝΕΝΕΡΓΟΣ , επί χρόνια, προπονητής , Αναστασιάδης μετά από πραξικόπημα του ομοϊδεάτη του –υποτακτικού στο Ιβανέϊκο της Τούμπας και στους Γκαγκατσέους- προέδρου της ΕΠΟ, πήρε την θέση του Σκίμπε, που «καθοδηγούταν» από τον δαιμόνιο Τσάνα. Αποτυχημένο το «καρατομηθέν» δίδυμο (αγόμενο και φερόμενο από τους ατζέντηδες παικτών), καμία αντίρρηση. Αλλά έπρεπε να το άφηναν για τους δύο τελευταίους αγώνες , όπου σίγουρα θα είχαν λιγότερη αποτυχία (δεν θα νικούσαν την Φινλανδία μόνο με τυχαίο αυτογκόλ, από σέντρα του Τοροσίδη και κεφαλιά του Πέλκα, ούτε θα έχαναν από την χωρίς νίκη, ως τότε, ουραγό Εσθονία).

ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ λόγους (π.χ. επιδειξιμανίας των εντελώς αποθρασυνομένων «συμμάχων» ) απέλυσαν τους Σκίμπε- Τσάνα (που τους χρυσοπλήρωσαν, για αποζημίωση, σε εποχή πανεθνικής οικονομικής κρίσης ) κι εγκατέστησαν τους οπισθοδρομικούς κι εκτός χώρου και κλίματος ΄Αγγελους (Αναστασιάδη- Μπασινά). Με το δίδυμο για να ελέγχουν πλήρως κι αυτό το νευραλγικό τμήμα του ποδοσφαίρου μας. Και σε απόλυτη σύμπραξη με άλλους δύο «ομόσταυλους» τους , ήτοι τους κουμανταδόρους στις καίριας σημασίας ομάδες της Ελπίδων (με τον «πρασινο»-«κόκκινο» Αντώνη Νικοπολίδη) και της Νέων (τον «πράσινο» Γιάννη Γκούμα)! ΄Όλα τα πόστα αυτοί. Μηδενισμένη , εξαφανισμένη στο βάθος του ορίζοντα , η ΑΕΚ (που φυσικά δεν εκπροσωπείται, δεν συσχετίζεται, με τηλε«υπάλληλους» του Γεωργιανο-ρωσικού προτεκτοράτου, στις δαγκάνες του οποίου έκλεισαν και την Εθνική Ανδρών).

ΤΟ ΝΟΚ ΑΟΥΤ στο ΟΑΚΑ εξυπηρέτησε άλλη μία σκοπιμότητα. Την εκδίκηση για τη μετάθεση της έδρας της Εθνικής, από το «Γ.Καραϊσκάκης»! Για μεγάλο διάστημα το γήπεδο του Ολυμπιακού (των συμφερόντων του Σωκράτη Κόκκαλη και κατά την διαδρομή άσπονδου αντιπάλου- εχθρού του Βαγγέλη Μαρινάκη) ήταν (όχι επί το αζημίωτον) στην διάθεση της Εθνικής. Εξ αιτίας του «ερυθρόλευκου» εμφυλίου αφενός και διότι στις εξέδρες πήγαιναν σχεδόν μόνο ακραίοι οπαδοί του ΟΣΦΠ, κρίθηκε επιβεβλημένη (μετά από φρικτά παράπονα και των αποδοκιμαζόμενων συστηματικά διεθνών παικτών, που δεν ανήκαν στον «οικοδεσπότη» ) η μετακίνηση στο οικτρά αποδοσφαιρικό ΟΑΚΑ (εκεί «ενταφιασμένη» και η ΑΕΚ…).

ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ λάθος της εγκατάστασης της Εθνικής στο αποκρουστικό, στο ακατάλληλο, «Σπύρος Λούης» , πληρώθηκε πανάκριβα και μέσω της διεξαγωγής των αγώνων ουσιαστικά … «χωρίς θεατές»! ΄Όπως αυτή την Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018, στο κλείσιμο της αυλαίας. ΄Ηταν πάλι κατά πολύ χειρότερα και από το σαν να έπαιζε η ξεδιάντροπα τιμωρημένη ΑΕΚ, με αντιπάλους τους Άρη (4-0)κι Ατρόμητο (0-2). Η παντελής (!) απουσία φιλάθλων δεν οφειλόταν, βέβαια, στην κακοκαιρία. Αλλά συγκεκριμένα στην αγανάκτηση κι αηδία των ποδοσφαιρόφιλων για τα αίσχη των ΕΠΟ- Σούπερ Λίγκα και των οργάνων-επιτροπών τους. Ασφαλώς και σε απόδειξη της κάθετης διαφωνίας τους για τη «νεκρανάσταση» των Αναστασιάδη- Μπασινά. Για τις επιλογές τωβν «πουθενάδων» και γενικά την ανυπαρξία τους στα δύο ματς, που είχαν όλη την ευθύνη. Ο κόσμος διέκρινε από πριν και από μακριά το τι θα συνέβαινε. Και δεν πήγε στο ΟΑΚΑ, έστω για να ανάψει κεράκι , συμμετέχοντας στην κηδεία της θλιβερά αρνητικής έδρας. Η αποδοκιμασία, προς το σάπιο διοικητικό και τεχνικό κατεστημένο , ήταν ολοκληρωτική! ΄Όπως έπρεπε, όπως «άξιζε» στους …γραμμένους ή άγραφτους σκανδαλώδεις νόμους τους, στα κατασκότεινα αντι- «Ενωσίτικα» έργα και ημέρες τους!
*** Αγγελο-Αγιορείτη, ναι ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ! Αλλά όχι ο δικός σου, αυτός , για τον οποίο έχεις ξεπεράσει κάθε έννοια «γραφικότητας». ΥΠΑΡΧΕΙ ο δικός μας, όλων των αδικημένων και κατακρεουργημένων «Ενωσιτών»! Και πού είσαι- πού είσαστε ακόμη, τι έχετε να δείτε, να ακούσετε, να ζήσετε και υποστείτε, ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΑΣ- ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ, για ό,τι προκαλείτε στον Βυζαντινογέννητο Δικέφαλο Αετό …


Comments are closed.