Είναι επίσημο: Με μαθητές ο τελικός Κυπέλλου!

0

Επισημοποιήθηκε η επανέναρξη του Κυπέλλου Ελλάδας.

kypello-ellados-omiloi-570_0

Την Παρασκευή αναμενόταν να βγει η απόφαση για το Κύπελλο και την επανεκκίνησή του προκειμένου να αποφευχθεί τo Grexit, μετά τη συμφωνία για εναρμόνιση της ΕΠΟ με τους κανόνες δεοντολογίας της ΦΙΦΑ. Όπερ και εγένετο, σήμερα το υφυπουργείο υπέγραψε για τη συνέχιση της διοργάνωσης… Στην απόφαση αναφέρεται, ότι οι ημιτελικοί θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών, ενώ ο τελικός με μαθητές. Ειδικά το τελευταίο δεν αρέσει σε κανέναν…

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

«Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής υπέγραψε σήμερα την απόφαση επανέναρξης του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, σε συνέχεια της συμφωνίας που επιτεύχθηκε την προηγούμενη Τρίτη με τη ΦΙΦΑ, την ΟΥΕΦΑ και την ΕΠΟ.

Βάσει της απόφασης αυτής, που έπρεπε να κοινοποιηθεί ως απόψε τα μεσάνυχτα στη ΦΙΦΑ, η ΕΠΟ αποφεύγει την αποβολή της από τις διεθνείς ομοσπονδίες και παράλληλα η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ αναλαμβάνουν ενεργό ρόλο στην προσπάθειά αναδιάρθρωσης και εκσυγχρονισμού του ποδοσφαίρου, γεγονός που συνιστά χρόνιο αίτημα της ελληνικής κοινωνίας.

Σύμφωνα με την απόφαση του κ. Σταύρου Κοντονή, οι εναπομείναντες αγώνες του Κυπέλλου θα διεξαχθούν σε ημερομηνίες που θα αποφασίσει η ΕΠΟ. Ωστόσο, οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών και ο τελικός με την παρουσία μαθητών χωρίς την έκδοση εισιτηρίων».


Comments are closed.