ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ e-mail: aeklivegr@gmail.com

ΟΠΑΔΙΚΑ

Με πατέρα γαύρο αλλά με “άρρωστη” γιαγιά ORIGINAL!

Από τη Νίκαια στη Νάξο γιαγιά και εγγονός!

Published

on

DSC04645

 

Η αγάπη των Ενωσιτών για την ομάδα δεν έχει όρια. Μάλιστα, είναι πάμπολλες οι περιπτώσεις που έχουμε ασχοληθεί με οπαδούς.

Μία ξεχωριστή όμως περίπτωση είναι η εικονιζόμενη κυρία που έφτασε μαζί με τον εγγονό της στη Νάξο, να δει τον αγώνα απέναντι στον Πανναξιακό και να αποχωρήσει! Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε γιατί δεν ήρθε αύριο, απάντησε κατηγορηματικά πως ήθελε να δώσει το παρών στην κοπή της πίτας!

Μετά από σχετικές ερωτήσεις, μάθαμε πως ο πατέρας του νεαρού είναι γαύρος, αλλά η επιρροή της γιαγιάς τον έκανε άρρωστο ΑΕΚτζή! Οι δυο τους δεν χάνουν παιχνίδι εντός και εκτός έδρας, ενώ ο πατέρας της κυρίας ήταν ο ιδρυτής του πρώτου συνδέσμου στη Νίκαια.

Άλλη μία ξεχωριστή περίπτωση λοιπόν που αποδεικνύει πως η ΑΕΚ είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από τους άλλους…

Αποστολή στη Νάξο: Βασίλης Αντωνίου

Μεγαλωμένος σε χρόνια που το να είσαι ΑΕΚ δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα στον κόσμο. Άλλωστε γεννημένος το 1990 το πρώτο πρωτάθλημα που είδα από την ποδοσφαιρική ΑΕΚ ήταν το 2018. Χρόνια συνήθως αποτυχημένα, μίζερα αλλά με πολύ συναίσθημα και πάθος. Ένα πάθος που ολοένα και μεγαλώνει όπως το μεγαλείο της... Δεν είμαστε ΑΕΚ για τα εύκολα. Κάθε μέρα δίπλα της είναι και ένας άνισος αγώνας μεταξύ λύπης και χαράς. Και πολλή πολλή αγάπη.

Continue Reading
Advertisement