Με πούλμαν στο ΟΑΚΑ ο κόσμος του Ηλυσιακού!

0

Δωρεάν μεταφορά στους οπαδούς και στις ακαδημίες του Ηλυσιακού προσφέρει η διοίκηση για το παιχνίδι με την ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή 13/10 στο ΟΑΚΑ. 

hly_zoniana_2013_09_29_003

Στο ιστορικό παιχνίδι με την ΑΕΚ ο Ηλυσιακός θέλει όσο περισσότερο κόσμο στο πλευρό του. Μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση για την “ναύλωση” πούλμαν:

«Η ποδοσφαιρική ομάδα του ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ ΑΟ. στα πλαίσια του προσεχή της αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΚ καλεί όλους τους φίλους και φιλάθλους της να δώσουν δυνατό παρόν. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 13 Οκτωβρίου στις 15:00, στο γήπεδο ΟΑΚΑ.

Καλούμε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες των ακαδημιών μας που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα να δηλώσουν συμμετοχή. Η συμμετοχή των αθλητών και των αθλητριών μας είναι ΔΩΡΕΑΝ με μόνη προϋπόθεση ο αθλητής ή η αθλήτρια να έχει μαζί του, την αθλητική του ταυτότητα. Προκειμένου για την μεταφορά και επιστροφή των αθλητών μας προς και από το γήπεδο ΟΑΚΑ ο σύλλογος θα ναυλώσει πούλμαν τα οποία και θα παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ. Στα πούλμαν θα μπαίνουν μόνο όσοι έχουν δηλώσει έγκαιρα συμμετοχή. Προσέλευση της τελευταίας στιγμής δεν θα γίνετε δεκτή.

Καλούμε επίσης και όσους από τους γονείς των αθλητών του συλλόγου αλλά και φίλους αυτών επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα να δηλώσουν συμμετοχή. Το κόστος συμμετοχής ανά άτομο ανέρχεται στα 10€ (όσο το κόστος ενός εισιτηρίου). Ο σύλλογος παρέχει σε όσους το επιθυμούν ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά και επιστροφή από το γήπεδο με τα πούλμαν που θα ναυλώσει. Στα πούλμαν θα μπαίνουν μόνο όσοι έχουν δηλώσει έγκαιρα συμμετοχή. Προσέλευση της τελευταίας στιγμής δεν θα γίνετε δεκτή.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Ενημερώνουμε όλους τους γονείς πως τα παιδιά / αθλητές του συλλόγου μας που θα συμμετέχουν θα πρέπει να συνοδεύονται και να επιβλέπονται από κάποιον εκ των γονέων τους ή άλλου συγγενικού τους προσώπου που θα φέρει την ευθύνη καθόλη την διάρκεια του αγώνα και κατά την αποστολή και την επιστροφή του παιδιού από το γήπεδο. Ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ ουδεμία ευθύνη φέρει για την φύλαξη των παιδιών. Όποια εκ των παιδιών δεν συνοδεύονται δεν θα γίνονται δεκτά. Ένας γονέας/κηδεμόνας/ενήλικας μπορεί να συνοδεύει περισσότερα από ένα παιδιά και φέρει την ευθύνη αυτών».


Comments are closed.